Numerologia. Next Level, Next Generation

Numerologia. Next Level, Next Generation
Preț: 33,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 244

DESCRIERE

Numerologia. Next Level, Next Generation - Valeriu Panoiu
 
... reprezintă continuarea cărții de succes Numerologie și destin. Titlul face referire la nivelul următor de studiu, cel avansat, pentru toți cei ce integrează numerologia în procesele de optimizare a propriei vieți, dar și la conținutul ce permite întocmirea unei fișe de evaluare numerologice prezentate la final:
- puterea numerelor: calculul numărului de putere, interpretarea unor numere inițiatice controversate: 13, 21, 40.
- puterea literelor: cele 4 planuri de exprimare, energia literelor, diagrama numelui, diagrama combinată, importanța literei inițiale, numerele maestre ascunse.
- tehnici de numerologie orientală aplicate în numerologia occidentală: diagrame chinezești, interpretarea numerelor în numerologia chinezească, săgețile de putere și de slăbiciune în grila Lo Shu, feng shui numerologic.
- semnele corpului în numerologie: numerologia chakrelor, corespondența chakre – numere – planete; principii de numerologie medicală.
- numerologie previzională: pinacluri, piramida vârstelor, ani karmici și zile karmice, timpul fractal, litera de trecere.
- numerologia generațiilor: generații înainte și după anul 2000, noile profiluri de personalitate.
 
Fragment din carte:
...în discuţiile noastre apare, destul de des, subiectul despre viaţa grea, crucea pe care o ducem şi pedepsele pe care le primim de la divinitatea răzbunătoare în care credem cu tărie. Şi totuşi, nimeni nu poate veni să ne facă nefericiţi sau să ne distrugă, în afară de noi. Nimeni nu ne poate afecta atât de mult cum o face gândirea negativă.

De (prea) multe ori credem că suntem doar nişte biete marionete lipsite de drepturi, nişte pioni pe care îi foloseşte soarta pentru a se amuza. Ce ai zice dacă ţi-aş spune că lucrurile nu stau deloc aşa, că avem cu toţii liberul arbitru, că putem alege în fiecare moment să ieşim din suferinţă şi să ne conectăm la linişte, pace sufletească, armonie cu noi şi cu ceilalţi, şi că ceea ce îţi spun nu este nici aberaţie şi nici vreo utopie, ci pura realitate?
 
Am citit, mai demult, o pildă pe care îmi place să o spun la fiecare atelier pe care îl susţin.
Se spune că într-una din zile un copil se plimba pe stradă împreună cu tatăl lui. La un moment dat a auzit un urlet de câine undeva în depărtare, care devenea din ce în ce mai intens pe măsură ce mergeau pe stradă. Au ajuns în dreptul unei case cu verandă mare. Acolo, pe un balansoar, se odihnea un domn în vârstă, iar la picioarele lui era culcat un câine care ofta şi chelălăia, semn că exista o suferinţă mare undeva.
Intrigat, copilul îl întreabă pe domn de ce plânge atât de tare câinele.    
- Pentru că stă într-un cui, îi răspunse domnul.
- Cum, şi îl lăsaţi acolo? Nu vă e milă de el? De ce nu îl ajutaţi?
- Dragul meu copil, cred că nu înţelegi, spuse domnul. El singur s-a culcat în cui, şi se poate ridica oricând de acolo, se poate muta. Probabil că nu îl doare suficient de mult.

Aşa suntem şi noi: stăm în „cuiul" suferinţei, plângem, ne plângem de nedreptăţile vieţii, de faptul că alţii au şi pot dar noi nu, pentru că ne-am născut sub o stea nefericită şi de ghinionul că „atunci când s-o-mpăţit norocu', fost-am io dus la lucru".

Avem aşteptarea ca alţii să vină să ne rezolve problemele, doar noi suferim, nu-i aşa? Vrem ca alţii să facă şi să dreagă, folosindu-ne suferinţa pentru a-i manipula pe cei din jur. Iar când vine cineva şi ne spune să ne ridicăm singuri din cui, ne şi supărăm de cele mai multe ori, în loc să ne bucurăm.
 
Avem senzaţia că cei care reuşesc în viaţă sunt necinstiţi, că sigur au făcut ei ceva incorect (după părerea noastră) că sunt împliniţi şi liniştiţi. Da, aşa este, au făcut ceva: s-au ridicat din cuiul suferinţei, şi-au tratat rana şi au înţeles că doar ei se pot regenera, că oamenii îi ajută, dar ei singuri se vindecă.
Pentru fiecare om problema lui este cea mai mare, cea mai importantă şi mai urgentă.

Prin natura muncii mele (am absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara în 1990, iar acum susţin ateliere de dezvoltare personală şi spirituală), am întâlnit oameni care au ales să rămână în suferinţă o viaţă întreagă pe motiv că soţul sau soţia i-a părăsit pentru altcineva, sau pentru că au fost daţi afară de la serviciu. Au transformat viaţa lor şi a familiei în iad şi au refuzat să vadă orice altceva decât „cuiul suferinţei".
 
CUPRINS:
 
PREFAŢĂ    
 
Capitolul 1. PUTEREA NUMERELOR    
Numărul de putere
Numere iniţiatice    
13, numărul transformării            
21, numărul evoluţiei    
40, numărul ascensiunii
    
Capitolul 2. PUTEREA LITERELOR                 
Planurile de exprimare        
Energi0a literelor    
Diagrama numelui            
Diagrama combinată
Litera iniţială        
Numerele maestre ascunse
    
Capitolul 3. NUMEROLOGIA OCCIDENTALĂ ÎNTÂLNEŞTE NUMEROLOGIA ORIENTALĂ    
Diagrame chinezeşti    
Interpretarea numerelor în numerologia chinezească
Săgeţile în numerologia chinezească    
Săgeţile de putere    
Săgeţile de slăbiciune        
Săgeţile minore    
Feng shui numerologic    
Feng shui-ul numerelor    
Cele 5 elemente. Principii generale de feng shui
        
Capitolul 4. SEMNELE CORPULUI ÎN NUMEROLOGIE
Numerologia chakrelor    
Corespondenţa chakre - numere - planete
Numerologie medicală  
 
Capitolul 5. NUMEROLOGIE PREVIZIONALĂ    
Pinaclurile. Despre încercări şi ocazii    
Incercarile                     
Ocaziile            
Piramida vârstelor                            
Anii karmici şi zilele karmice    
Timpul fractal
Litera de trecere    
        
Capitolul 6. NUMEROLOGIA GENERAŢIILOR    
înainte şi după anul 2000    
Noile profiluri numerologice    
Bibliografie selectivă    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0284 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.