Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvenţelor numerice

Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvenţelor numerice
-6,7%
Preț: 28,00 lei
30,00 lei (-6,67%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-639-352-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 192

DESCRIERE

Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvenţelor numerice - Kyle Gray
 
... in epoca noastră, înţelegerea pe care o avem asupra Universului şi asupra felului în care Pământul se mişcă prin cosmos se bazează pe calcule precise, pe numere, aşa că nu-i de mirare că îngerii, cei mai mari mesageri ai Universului, le folosesc pentru a ne transmite mesaje din Ceruri.
 
De pildă, foarte probabil vei fi observat secvenţe numerice care apar în viaţa ta din când în când, de la plăcuţe de înmatriculare până la chitanţe, numere de zbor şi, desigur, numărul tău de telefon. Acestea nu sunt simple numere, ci sunt numerele îngerilor. Sunt mesaje îngereşti care te îndeamnă să acţionezi.
 
Am observat în adolescenţă că, oriunde mă uitam, apărea secvenţa numerică 11: 11. îmi amintesc că mă uitam la primul meu telefon mobil şi vedeam cum apare iar şi iar această succesiune. M-am întrebat dacă nu cumva o luasem razna, că poate-mi joacă imaginaţia feste şi că, în mod inconştient, mă uit la telefon chiar la acea oră. Dar ce mi s-a întâmplat apoi e de netăgăduit: le-am vorbit despre asta mamei şi câtorva prieteni, apoi secvenţa numerică a început să apară şi când se aflau ei în compania mea.
 
Şi alte succesiuni numerice repetitive au început să mi se arate - si nu doar atunci când mă uitam la telefon. Mergeam la alimentară, iar bonul fiscal era de 11, 11 lire; comandam o cafea şi o prăjitură, iar costul total era de 4, 44. Oriunde m-aş fi dus, păţeam la fel.
 
Pe atunci, eram încă novice într-ale spiritualităţii, dar mi-am luat un răgaz de rugăciune, cerând să aflu ce se petrece, îmi amintesc că am spus ceva de genul: „îngerilor, dacă voi sunteţi cei care-mi trimiteţi numerele acestea, doresc să le văd de trei ori în cursul zilei de azi, astfel încât să ştiu sigur că încercaţi să-mi comunicaţi ceva." Iar numerele au continuat să vină. Aşa am ştiut că îngerii într-adevăr îmi trimiteau mesaje!
 
Dar ce-mi spuneau? N-aveam nici cea mai vagă idee...
 
CUPRINS:
 
Cuvinte de apreciere despre Kyle Gray
Introducere
Mesajele numerice ale ceasurilor digitale
Numerele îngerilor
Cuvânt de încheiere
Despre autor
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0335 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.