Nu strică să întrebi

Nu strică să întrebi
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-789-258-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 256

DESCRIERE

Nu strică să întrebi - Trey Gowdy
 
... nu trebuie să te afli într-o sală de judecată pentru a-i apăra pe alții. Nu trebuie să faci parte din Congres pentru a sprijini o cauză. Sunt nenumărate ocaziile în care trebuie să-ți susții punctul de vedere, iar Nu strică să întrebi te ajută să le fructifici.
 
 Împletind fascinante studii de caz din sistemul judiciar și cele patru mandate în politica națională cu povești personale și sfaturi practice, Trey Gowdy îți prezintă instrumentele și mentalitatea de care ai nevoie pentru a-ți transmite eficient mesajul, te învață cum să comunici în mod eficient și să fii persuasiv în chestiunile importante pentru tine.
 
Oricare ar fi persoana pe care vrei să o convingi, acțiunea înseamnă persuasiune. Nu strică să întrebi îți arată cum să persuadezi, indiferent de juriu și indiferent de cauză.
 
Trey Gowdy este un fost procuror statal și federal, care a lucrat în sistemul judiciar timp de aproape 20 de ani. În 2010, a fost ales membru al Congresului, unde a deținut președinția Comisiei de Supraveghere și Reformă a Guvernului și a Comisiei speciale pentru investigarea atacului terorist din Benghazi. După patru mandate, a decis să se retragă din politică și să practice din nou dreptul. Este coautor al cărții Unified, bestseller New York Times. E căsătorit cu Terri Dillard Gowdy și au împreună doi copii.
 
CUPRINS:
 
Din sala de judecată în Congres
 
Ce trebuie să ştii înainte de a deschide gura     
Chiar există întrebări stupide    
Arta subtilă a persuasiunii
Cunoaşte-ţi obiectivul, cunoaşte faptele, cunoaşte-te pe tine însuţi!
Cunoaşte-ţi juriul      
Cea mai bună probă   
De îndată ce ai învăţat să te prefaci că eşti sincer, nimic nu te mai opreşte
 
Actul (şi arta) persuasiunii    
Confirmi ori contrazici   
întrebări directe şi întrebări sugestive   
Discreditare   
Ghidul autostopistului   
Repetiţie, repetiţie, repetiţie
Un cuvânt valorează cât o mie de cuvinte
Lucrurile bune vin în ambalaje mici
Stai puţin, situaţia s-a schimbat
 
Mergi înainte şi cucereşte
Nu chiar aşa mari speranţe
De unde ştii că ai reuşit?
 
Pledoaria mea finală    
Mulţumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0250 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.