Noi, pământenii, și ei, galacticii

Noi, pământenii, și ei, galacticii
Preț: 34,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-46-8095-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 256

DESCRIERE

Noi, pământenii, și ei, galacticii - Florin Gheorghiță
 
... cum a apărut viața pe Pămînt?
... cum a evoluat materia vie pe planeta noastră, în imensitatea galaxiei și în orizontul infinit al spațiului cosmic?
... poate fi restrînsă întreaga creație între limitele cunoașterii fizice și spirituale ale omenirii sau există, dincolo de acestea, fenomene, procese și ființe fascinante, care așteaptă să fie cunoscute?
 
Oferind răspunsuri neașteptate acestor întrebări, Noi, Pământenii și Ei, Galacticii explorează un întins spectru tematic, de la enigmele mitice ale lumii antice pînă la descoperirile insuficient înțelese ale lumii contemporane.

Florin Gheorghiță apelează la metode ale științei adesea ignorate, la mărturii inedite și la dovezi documentare spectaculoase pentru a ne propune o ipoteză captivantă: aceea că nu suntem și nu am fost niciodată singuri în Univers.
 
...în Miturile esenţiale, autorul român V. Kernbach, preluând scrieri din secolele anterioare de la câteva populaţii asiatice, care ar sugera unele variaţii ale timpului trăite altfel, a redat şi un fragment dintr-o traducere slavonă a vechiului text ebraic Vedenia lui Isaia (neacceptat în Biblie). Extrasul conţinea partea finală a discuţiei acestui profet cu îngerul care l-a luat pentru o scurtă şedere într-o lume superioară „din ceruri" şi dorea să-l readucă pe Pământ:
 
Şi s-a căit Isaia de îndoiala sa. Atunci, îngerul care îi fusese dat să-l însoţească în ceruri i-a zis: Te vei întoarce acum pe pământ, printre ai tăi! Dar Isaia a spus: Pentru ce aşa curând? Căci aici la tine numai două ceasuri am stat! I-a răspuns lui îngerul: Nu două ceasuri ai stat, ci treizeci şi doi de ani. Şi, înfricoşat, a rostit Isaia către îngerul care era cu el: Pentru ce, dar, să mă întorc întru trupul meu cel ofilit şi bătrân? Şi s-a întristat Isaia foarte. Atunci îngerul i-a spus: Nu te întrista, căci tu nu vei fi bătrân.
Totuşi, în textul acceptat canonic în Biblie - Isaia, 13: 5-a fost menţinută o specificare a lăcaşului spaţial din care au venit acei bărbaţi înalţi care l-au luat în călătoria în ceruri pentru vizita care „a durat numai două ore", în timp ce pe Pământ s-au scurs 32 de ani (!): „[...] vin dintr-un ţinut depărtat, de la capătul cerului".

Revenind la consideraţiile ştiinţifice ale reputatului fizician Albert Einstein, acesta, constatând relativitatea noţiunilor de spaţiu şi timp...
 
CUPRINS:
 
Mulţumiri    
Prefaţă    
Capitolul 1. Cum a apărut Viaţa pe Pământ?    
Ce este, în sine, materia vie?    
„Germeni ai Vieţii" formaţi în spaţiu au ajuns şi pe Terra!     
Note    
Capitolul 2. Materia vie - o etapă a evoluţiei în spaţiu şi pe Terra    
Care a fost „începutul" Universului?    
Principiul antropic    
Note    
Capitolul 3. Noi, pământenii    
Adevărata fiinţă umană terestră    
Lumea Sufletelor pământene    
Demonstrări ştiinţifice ale existenţei tunelurilor spaţiale    
Note    
Capitolul 4. Ei, galacticii    
Impresionante gândiri, cunoaştere şi fapte din trecut    
OZN-urile au ajuns şi la Organizaţia Naţiunilor Unite!
Magia unor legi fizice încă necunoscute    
Stranii reactivări ale enigmei antice a lui Oannes!    
Cercetători, dar şi viitori confraţi veniţi din galaxie    
Note    
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0515 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.