NLP si relatiile de cuplu

NLP si relatiile de cuplu
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-588-707-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 280

DESCRIERE

NLP si relatiile de cuplu - strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze - Robin Prior, Joseph O'Connor
 
Problemele care ne sâcâie în interiorul relatiilor noastre nu sunt deloc întâmplatoare. Stim bine asta, desi nu o recunoastem deschis. Unele lucruri ne scapa. Iar si iar. Aparent dificila, schimbarea în bine nu este deloc imposibila. Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) ne demonstreaza ca puterea de a construi relatii armonioase se afla în noi si ne pune la dispozitie tehnicile prin care putem utiliza aceasta putere. Nimic nu este întâmplator, deoarece, clipa de clipa, noi însine cream si propria lume, si relatia cu celalalt.
 
Prin NLP vom descoperi asadar ce e prea mult, dar si ce îngreuneaza bunul mers al relatiei noastre. Vom sti când trebuie sa ne implicam si sa ne asumam responsabilitatea, dar si când trebuie sa-i lasam celuilalt mai multa libertate. O relatie de cuplu este un dans pasional în care, pe baza metodelor NLP, putem ajunge la o coordonare perfecta cu partenerul nostru.
 
CUPRINS:
 
Multumiri... 7
Prefata... 9
Introducere... 15
de Robin Prior
Introducere... 21
de Joseph O'Connor
Capitolul 1
Vocea instinctului... 27
Capitolul 2
Vocea conditionarii... 61
Capitolul 3
Vocea intelectului... 139
Capitolul 4
Armonia inteligenta... 159
Capitolul 5
Relatia pe care o doriti... 179
Capitolul 6
Schimbarea... 207
Capitolul 7
Autorevelarea... 253

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0319 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.