NLP si magia comunicarii. Programarea neurolingvistica in arta si tehnica de a comunica

NLP si magia comunicarii. Programarea neurolingvistica in arta si tehnica de a comunica
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-98448-2-0
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 230

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

NLP sau programarea neurolingvistică este o ştiinţă relativ nouă, care s-a născut la sfîrşitul anilor '70, bazele acesteia fiind puse de Richard Bandler şi John Grinder.

În încercarea de a descoperi şi înţelege comportamentul individului, cei doi oameni de ştiinţă americani au desfăşurat un studiu avînd ca subiecţi avocaţi de renume şi vînzători, la care au observat capacitatea de a comunica şi de a se adapta celorlalţi.

Treptat, această ştiinţă a dezvoltat modele şi intervenţii folosite în firme, în şcoli, în centrele de formare, în spatele formulei magice NLP Neuro Linguistic Programming (programarea neurolingivistică) aflîndu-se, de fapt, un model al comunicării, care îşi poate găsi locul în orice domeniu de activitate.

... cunostintele de baza prezentate in aceasta carte ajuta la schimbarea si dezvoltarea modului de comunicare cu alte persoane, cu familia sau chiar cu persoane dificile. Veti reusi sa percepeti mai mult, sa vedeti si sa auziti mai bine ca inainte. Dobandind aceste calitati, munca va deveni mult mai usoara si mai placuta.

… pasionaţii de psihologie, studenţi, profesori, dar şi toţi cei care sînt interesaţi să înveţe să comunice cu adevărat, în primul rînd cu propria persoană şi apoi şi cu ceilalţi, au ocazia, acum, să descopere tehnicile NLP, prin intermediul unei cărţi de excepţie.
Este vorba despre volumul "NLP şi Magia Comunicării. Programarea neurolingvistică în arta şi tehnica de a comunica", apărut recent, la Editura Mar şi semnat de Christian N. Iordănescu.

Constănţean prin adopţie de numai cîţiva ani, autorul a revenit în ţară în anul 2001, după mai bine de 20 de ani petrecuţi la Stuttgart, în Germania, pentru a prezenta publicului român acest domeniu nou şi fascinant şi pentru a punele bazele unui institut NLP. De remarcat este experienţa profesională de excepţie a lui Christian Iordănescu, pe tot parcursul timpului petrecut în străinătate. Între 1999 şi 2004, s-a specializat în programarea neurolingvistică, obţinînd certificarea internaţională ca NLP Practitioner (Society of Neurolinguistic Programming) şi certificarea locală ca NLP Master Practitioner în Stuttgart.

În prezent, Christian Iordănescu este membru al Asociaţiei Române de Programare Neurolingvistică, scrie lucrări în domeniul NLP, organizează programe de dezvoltare personală pe aceste metode, colaborează cu diverse organizaţii şi publicaţii din România.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0583 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.