Nelamuriri din Vechiul Testament

Nelamuriri din Vechiul Testament
Preț: 36,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-579-254-8
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 592
Categoria: Religie

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Nelamuriri din Vechiul Testament - Alexandru Mihaila
…lucrarea de faţă este întâi de toate una de popularizare, deschisă cât mai multor profiluri de cititori. Sunt preferaţi însă intelectualii curioşi, fie ei şi teologi, care au rămas la vârsta lui „da’ de ce?”. În mediul teologic se vorbeşte uneori prea crispat despre teme de altfel importante şi serioase. Ceea ce aş dori eu este să propun şi un stil mai dezinvolt, mai „cu mâinile în buzunar”, atunci când discutăm despre subiecte biblice. Un zâmbet, un chicotit, alternate cu sorbirea din cafea şi sublinierea cu creionul pot reprezenta o variantă valabilă – nădăjduiesc eu –, dar în nici un caz exclusivă, pentru studiul sobru al textului sacru. Lectura ultima a acestor texte mari, pe care micile mele comentarii doar le ating la exterior, rămâne evident cea pe genunchi şi cea eclezială publică, în Biserică”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0252 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.