Navigând prin viață. Ce mi-aș fi dorit să-mi spună mama

Navigând prin viață. Ce mi-aș fi dorit să-mi spună mama
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-111-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 200

DESCRIERE

Navigând prin viață. Ce mi-aș fi dorit să-mi spună mama - Margaux Bergen
 
... un ghid pentru viață optimist, de o sinceritate dezarmantă, care cuprinde lecții solide despre familie, muncă și căsătorie.
Margaux Bergen a început să scrie această cartea pentru fiica ei, Charlotte, când aceasta avea nouă ani. I-a dăruit-o imediat după absolvirea liceului. „Nu scriu aceste rânduri ca să te pregătesc pentru ceva ori să te conduc spre succesul profesional sau universitar. Scopul meu este mai degrabă să ți ofer instrumente care te ar putea ajuta să faci față greutăților vieții și să ajungi pe culmile gloriei", spune autoarea

Cu sfaturi înțelepte, într-un stil emoționant, amuzant și presărat cu lecții neprețuite, Navigând prin viață te va provoca să duci o viață mai plină de semnificație și să abordezi obstacolele întâlnite în cale cu grație, stil, tărie de caracter și ingeniozitate.
 
„Înțelepciune parentală cu o nuanță de remarcabilă blândețe și generozitate… Atitudinea autoritară și totodată prietenoasă a autoarei este, într-un fel, mai revigorantă decât detaliile sfaturilor ei… o scriitoare desăvârșită." – Education & Culture
 
Margaux Bergen și-a petrecut ultimii douăzeci de ani crescând trei copii și lucrând în toată lumea la instituții mari și mici concentrate pe dezvoltare internațională și leadership feminin. A ocupat posturi importante în comunicare la Vital Voices, Center for Interfaith Action on Global Poverty, United Way și Banca Mondială, iar acum lucrează la ORBMedia.
 
CUPRINS:
 
Introducere
I. învăţarea
II. Conversaţia
III. Munca     
IV. Setea de sânge
V. Acasă     
VI. Relaţiile    
VII. Calea mea    
VIII. Calea ta    
Mulţumiri    
 
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0350 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.