Myung Sung. Arta coreeană a Meditației vii

Myung Sung. Arta coreeană a Meditației vii
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066395496
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 176

DESCRIERE

Myung Sung. Arta coreeană a Meditației vii - Dr. Jenelle Kim
 
Majoritatea formelor de meditație ne cer să stăm nemișcați și liniștiți. Să ne distanțăm de viața noastră ocupată, să uităm tot ce se află pe lista de activități. Însă nu e întotdeauna ușor să nu te implici și să meditezi.
 
Meditația vie Myung SungTM e opusul acestui gen de meditație. Este o formă de meditație activă, dinamică și integrată  în viața de zi cu zi. Este o formă de meditație care ne ajută să ne implicăm mai profund în viață și să ne descoperim locul și rostul pe lume.

Myung Sung este o practică de zi cu zi, care folosește 8 „chei“ ca instrumente pentru a examina fiecare situație în care ne găsim și, astfel, pentru a face alegerile corecte și a avea o nouă perspectivă în fiecare împrejurare. În felul acesta, suntem capabili să interacționăm cu viața mai profund și să ne descoperim locul și scopul în lume.
 
Conectează-te la rezervele tale nelimitate de energie naturală și descoperă cum eforturile tale – în muncă, familie, căsnicie, prietenie, sănătate, bani – devin mai puțin dificile. Cultivă-ți prin Myung Sung echilibrul între minte, corp și spirit!
 
Toate lucrurile din natură sunt conectate. Unii numesc acest lucru «energie» sau «forța vieții». Mie îmi place să-i spun simplu «conexiune». Când începem să practicăm Meditația vie Myung Sung, devenim mai conștienți de această conexiune. Învățăm mai multe despre noi înșine, despre relațiile noastre și efectul pe care îl avem asupra lumii.
 
Myung Sung ne oferă un mod de a fi conștienți, calmi, hotărâți și armonioși. Ne învață cum să rezolvăm conflicte, cum să trecem prin stres și să atingem orice obiectiv având un punct de vedere nou și creându-ne obiceiuri bune în viața cotidiană.
 
CUPRINS:

Introducere... 7
Cheia 1: Cunoaște‐ți sinele adevărat... 23
Cheia 2: Metoda Adevărat‐Drept‐Corect... 45
Cheia 3: Încetează să te îmbeți cu propriile gânduri... 65
Cheia 4: Ce amintire vei lăsa?... 83
Cheia 5: Caută conectarea și onoarea... 97
Cheia 6: Schimbă‐ți realitatea în mai bine... 117
Cheia 7: Este nevoie doar de un chibrit
pentru a aprinde alte o mie... 135
Cheia 8: Fii asemenea bambusului... 151
Mulțumiri... 169
Despre autoare... 171

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.