Modificari aduse de DOOM3. Sinteze și exerciții pentru admiterea in invațamantul superior. Partea a II-a

Modificari aduse de DOOM3. Sinteze și exerciții pentru admiterea in invațamantul superior. Partea a II-a
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-39-1187-3
Anul publicării: 2023
Pagini: 240

DESCRIERE

Modificari aduse de DOOM3. Sinteze și exerciții pentru admiterea in invațamantul superior. Partea a II-a - Corina Popa, Bianca Hategan, Oana Mihai Simona, Ionela Zegrean
 
Prezentul volum propune o serie de sinteze realizate pe baza Dicționarului ortografic, ortoepic și morfologic al limbii romane (ediția a treia) – DOOM3, cu scopul de a-i familiariza pe cei care vor susține probe de gramatica pentru admiterea in invațamantul superior (și nu numai) cu actualizarile recente ale normelor limbii romane. In acest sens, in prima parte a lucrarii, au fost excerptate, din DOOM3, cele aproximativ 3. 500 de cuvinte nou-introduse. Cea de-a doua secțiune a volumului propune o serie de teste și de exerciții utile pregatirii examenelor de admitere in invațamantul superior care includ noțiuni de gramatica normativa.
 
Consideram ca prezenta lucrare de sinteza poate fi utila nu doar elevilor care vor susține examene de admitere in invațamantul superior, ci și tuturor celor interesați sa vorbeasca și sa scrie corect in limba romana.

CUPRINS:

Introducere... 11
Glosar de forme adăugate odată cu DOOM 3... 17
Exerciţii recapitulative... 179
Test de limba română... 213

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.