Moartea si viata de dincolo

Moartea si viata de dincolo
Preț: 7,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-8184-14-5
Anul publicării: 2020
Pagini: 52

DESCRIERE

Moartea si viata de dincolo - Omraam Mikhael Aivanhov
 
... chiar dacă ştiu că vor părăsi într-o zi pământul, aceasta fiind una dintre rarele certitudini ce le au, oamenii se comportă ca şi cum ar trebui să trăiască aici veşnic.
 
Ei uită că sunt ca nişte călători, ca nişte exploratori. Timp de câţiva ani, ei vin să se instruiască, să trăiască nişte experienţe, să lucreze, apoi ei pleacă din nou. Putem avea o viziune exactă, completă a vieţii, numai dacă învăţăm să includem în ea şi ceea ce numim moarte.
 
Viaţa este foarte lungă, infinită, ea este o succesiune de plecări şi reveniri între pământ şi lumea de dincolo. Chiar dacă trăieşte în corpul său fizic omul nu trebuie să uite niciodată că posedă şi nişte corpuri psihice (corpurile astral şi mental) şi nişte corpuri spirituale (corpurile cauzal, budic şi atmic). El trebuie să înveţe să le hrănească, altfel îi va lipsi, chiar în această existenţă, ceva foarte preţios.
 
El va trăi când va pleca în lumea de dincolo în aceste corpuri, iar dacă nu le-a hrănit niciodată, el va deveni temător şi lipsit de sprijin. Există încă un aspect de care el trebuie să ţină seama. Dacă el îşi reduce viaţa sa pământeană la cea a corpului fizic, ce va simţi în ziua când va fi obligat să îl părăsească pentru a pleca în altă parte? El va fi pierdut.
 
Eu nu spun că este de preferat să înmormântăm sau să incinerăm morţii, aceste două ritualuri sunt bune deopotrivă, dar trebuie să cunoaştem un lucru. Când o persoană este declarată moartă, nişte legături o mai ţin strânsă încă de sufletul ei şi de corpul ei fizic. Dacă este înmormântată, aceste legături se descompun încet; dacă este incinerată, separarea este mult mai rapidă. Atunci când acea persoană nu a conştientizat niciodată că adevărata sa existenţă nu se limitează la cea a corpului ei fizic, această separare poate fi trăită ca o violenţă, ca o distrugere; îi va trebui timp îndelungat sa...
 
CUPRINS:
 
I. Noi suntem trecători pe pământ    
II. în afara fortăreţei corpului fizic
III. Să nu căutăm să îi rechemăm pe morţi        
IV. Viata, un ocean fară limite    
V. Semnificaţia ceremoniilor funerare            
VI. Legăturile noastre cu spiritele familiale   

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0502 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.