Misiunea sufletelor popoarelor

Misiunea sufletelor popoarelor
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2006
Pagini: 214

DESCRIERE

Cele unsprezece conferinţe ţinute la Oslo între 7 şi 17 iunie 1910, grupate sub titlul „Misiunea sufletelor popoarelor”, dezvăluie încă un important aspect al şantierului Creaţiei divine, care cu o uimitoare consecvenţă foloseşte forţele Ierarhiilor spirituale pentru a duce la bun sfârşit evoluţia plină de poticniri şi inconsecvenţe a omului spre etapa finală în care acest sclav milenar va realiza destinul său de a deveni fiinţă liberă, egală zeilor.

Ne este dezvăluit cum activitatea Ierarhiilor spirituale determină, de-a lungul marilor etape de evoluţie a Pământului, propria lor evoluţie, condiţionată alternativ de dăruiri de sine şi de mari sacrificii echivalente cu opriri din evoluţia proprie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0641 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.