Misiunea lui Rudolf Steiner si Ita Wegman

Misiunea lui Rudolf Steiner si Ita Wegman
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-704-046-3
Anul publicării: 2014
Pagini: 168

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Misiunea lui Rudolf Steiner si Ita Wegman - Margarete Kirchner-Bockholt, Erich Kirchner-Bockholt
... există oare o lege spirituală care spune că un conducător al omenirii ca Rudolf Steiner are nevoie de un suflet care să-l însoţească pe căile sale pământeşti şi cosmice şi să-i preia impulsurile? Din aluziile repetate şi din unele maxime ale lui Rudolf Steiner se vede clar că legătura pe care a avut-o Ita Wegman cu sarcinile de destin ale lui Rudolf Steiner, întemeietorul „noilor Misterii”, îşi are originea în vremuri străvechi. Legea care guvernează activitatea fiecărui conducător al omenirii spune că el poate da nişte impulsuri numai dacă există oameni suficient de treji care să-i adreseze întrebările decisive, care să-i stea la dispoziţie şi să-i înţeleagă fără rezerve intenţiile. Prin întrebările care i-au fost adresate lui Rudolf Steiner au luat naştere, pe baza răspunsurilor sale, imbolduri şi impulsuri pentru înnoirea vieţii culturale. Această carte poate fi un material de lucru pentru a ne apropia de înţelegerea Congresului de Crăciun din 1923/1924 de la Goetheanum, Dornach, când a avut loc reîntemeierea Societăţii Antroposofice Generale, şi pentru a aprofunda acest eveniment. „Punerea Pietrei Fundamentale” în cursul dimineţii şi conferinţele de seară formează un întreg unitar. Din capitolele cărţii reiese că Rudolf Steiner sperase că acestea vor fi primite şi introduse în viaţă de membrii Societăţii Antroposofice Generale.
CUPRINS:
Cuvânt înainte Căi ale destinului M. Kirchner-Bockholt Eabani şi Ghilgameş M. Kirchner-Bockholt De la Uruk la Efes E. Kirchner-Bockholt Efes M. Kirchner-Bockholt Aristotel şi Alexandru M. Kirchner-Bockholt Aristotel şi Platon E. Kirchner-Bockholt Între moarte şi o nouă naştere M. Kirchner-Bockholt Perioada Graalului M. Kirchner-Bockholt Toma d’Aquino şi Reginald di Piperno M. Kirchner-Bockholt De la Toma d’Aquino până în prezent E. Kirchner-Bockholt Curentul lui Michael şi Rosicrucianismul M. Kirchner-Bockholt Misiunea lui Rudolf Steiner E. Kirchner-Bockholt Ita Wegman E. Kirchner-Bockholt Şcoala lui Michael şi sarcini de viitor E. Kirchner-Bockholt Despre maxima „Isrenum – Artemisia” M. P. van Deventer Note Listă a maximelor Listă a ilustraţiilor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0336 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.