Minţi interconectate. Experienţe extrasenzoriale în realitatea cuantică

Minţi interconectate. Experienţe extrasenzoriale în realitatea cuantică
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 973-1965-03-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 400
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

… fenomenele psihice precum telepatia, clarvederea si telekinezia sunt reale, informatiile fiind bazate pe dovezi stiintifice obtinute in urma a mii de teste de laborator. Radin trece in revista originile acestor cercetari si exploreaza printre alte subiecte premonitiile colective ale momentului 11 septembrie 2001.

El reveleaza realitatea fizica din spatele experientelor noastre de telepatie si spulbera miturile sceptice ce le inconjoara. Cartea Minti interconectate pune in scena o noua etapa, cea a intelegerii rationale si stiintifice a experientelor psihice.

Multi oameni cred ca astfel de „fenomene psihice" reprezinta talente rare sau daruri divine. Altii nici nu cred ca ele exista. Dar cele mai noi cercetari stiintifice demonstreaza ca aceste fenomene sunt reale si foarte raspandite si reprezinta o consecinta inevitabila a realitatii interconectate in care traim.

Albert Einstein numea aceasta interconectare „actiune uimitoare la distanta"- modul in care doua obiecte raman conectate in spatiu si timp, fara ca ele sa comunice intr-un mod conventional, mult timp dupa ce a avut loc interactiunea initiala. Oare starea de interconectivitate a mintii poate explica existenta capacitatilor psihice? Dean Radin, om de stiinta la Institute of Noetic Sciences, este de parere ca aceasta ar putea fi o explicatie.

CUPRINS:

Prefaţă ... 7

CAPITOLUL 1 La început ... 11
CAPITOLUL 2 Anatomia psi-ului ... 31
CAPITOLUL 3 Cine crede? ... 47
CAPITOLUL 4 Origini ... 67
CAPITOLUL 5 Să testăm psi-ul ... 100
CAPITOLUL 6 Psi-ul conştient ... 120
CAPITOLUL 7 Psi-ul inconştient ... 159
CAPITOLUL 8 Sentimente instinctive ... 172
CAPITOLUL 9 Interacţiuni minte-materie ... 177
CAPITOLUL 10 Presentiment ... 193
CAPITOLUL 11 Visele Gaiei ... 215
CAPITOLUL 12 O nouă realitate ... 245
CAPITOLUL 13 Teoriile fenomenului psi ... 282
CAPITOLUL 14 Ce urmează ... 324

Mulţumiri ... 349
Note explicative ... 352

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0216 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.