Mic tratat de întelepciune

Mic tratat de întelepciune
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8460-65-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 280

DESCRIERE

Mic tratat de întelepciune - învataturile esentiale ale lui Don Miguel Ruiz - Don Miguel Ruiz Jr.
 
Nu poti schimba planeta daca nu te schimbi mai întâi pe tine. Conform cunoasterii si credintelor tale, poti schimba unele lucruri; însa ajutorul tau se va opri aici, iar schimbarea nu va fi una de durata.
 
Daca vrei sa schimbi cu adevarat lumea, mai întâi trebuie sa-ti schimbi propria lume, cea creata de tine. Acest lucru înseamna ca trebuie sa gasesti libertatea în interiorul tau, în loc sa o cauti la exterior.
 
Adevarata ta misiune este una extrem de importanta, si anume aceea de a fi fericit. Este singura misiune din viata, valabila pentru toata lumea. Ceea ce te face fericit este iubirea ce izvoraste din tine, si nu iubirea celorlalti. Doar pentru ca iubesti, nu înseamna ca toti ceilalti trebuie sa te iubeasca la rândul lor. Nu este nevoie ca ei sa te iubeasca, si tu nu ai nevoie de iubirea lor, pentru ca tu esti iubire.
 
CUPRINS:
 
Introducere... ix
EXPLICATIA TERMENILOR-CHEIE... xvii
PARTEA I: TREZIREA... 1
PARTEA A II-A: PASAJE DE ÎNTELEPCIUNE... 11
PARTEA A III-A: POVESTIRI DE ÎNTELEPCIUNE... 219
UCENICIA MEA ÎN ÎNVATATURILE TOLTECE... 221
OGLINDA... 229
DE CE PLATESTI PENTRU MINE?... 235
NU-TI FIE FRICA DE MOARTE... 241
TEOTIHUACAN... 245
Despre autori... 251
Alte carti de don Miguel Ruiz... 253
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0250 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.