Mesajele tainice uimitoare ale tarotului

Mesajele tainice uimitoare ale tarotului
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 288

DESCRIERE

Mesajele tainice uimitoare ale tarotului - Anonimus
 
... această lucrare ne ajută să interpretăm într-o perspectivă deloc întâmplătoare semnele și sincronicitățile dumnezeiești ce ne apar în viață. Utilizând într-o manieră integrată setul lamelelor tarotului avem acces intuitiv la un nou punct de vedere de care avem cu toții nevoie atunci când decidem să ne lăsăm inspirați și ghidați de Dumnezeu.
 
Această lucrare ne ajută să avem acces la o complexă viziune a unei vieți armonioase ce dobândește pentru noi un sens. Cu ajutorul ei, putem descoperi care sunt cărările cele mai bune iar în felul acesta reușim să le discernem pentru a înainta cu pași rapizi și siguri pe drumul care este pentru noi cel mai bun. Surprinzător de bogat în felurite simboluri dar și în anumite arhetipuri străvechiul joc plin de taine al tarotului ne povestește prin intermediul celor 22 de imagini succesive lecțiile de bază de care avem nevoie pentru o rodnică inițiere atât filosofică și spirituală de care are nevoie chiar și un tânăr.
 
Tocmai din aceste motive tarotul pe care îl aveți în premieră la dispoziție a fost în prealabil adaptat de către un inițiat al fundamentelor esoterice spre a ne permite să regăsim apoi miezul inspirator ce este prezent dincolo de aparențe în personajele și în scenetele ilustrate. Surse perene și inepuizabile de inspirație, cele 22 de lamele ale tarotului au funcționat și încă mai funcționează ca o complexă oglindă catalizatoare a psihicului nostru.
 
Pentru ființele umane ce sunt capabile să-l folosescă așa cum se cuvine, într-o manieră inițiatică, tarotul se dovedește a fi un instrument privilegiat și astfel ni se înfățișează ca un veritabil sistem divinatoriu ce ne ajută să facem predicții anticipative ajutându-ne totodată într-o rodnică și transformatoare cunoaștere de sine.
 
In prima parte a acestei lucrări, care este inainte de toate practică, veţi face cunoştinţă efectivă cu Tarotul şi cu cele 22 de lamele majore care il compun. Abordindu-le una după alta, vom ridica vălul de pe fiecare dintre ele, pentru a le extrage toate sensurile posibile. Veţi descoperi sau redescoperi o viziune asupra Tarotului care fără indoială o va completa şi o va lămuri pe a dumneavoastră, dandu-vă imboldul de a merge chiar şi mai departe...
 
In cea de-a doua parte a cărţii este prezentată celebra metodă a extragerii in cruce. După ce veţi lectura prezentarea detaliată a acestui procedeu divinatoriu, veţi descoperi un dicţionar de interpretare care vă va hrăni intuiţiile, explicând sensul fiecărei lamele în funcţie de locul pe care îl ocupă...
 
CUPRINS:
INTRODUCERE        
Partea 1. SENSUL LAMELELOR MAJORE ALE TAROTULUI DIN MARSILIA         
CÂTEVA GENERALITĂŢI            
1.    CELE 22 DE LAMELE MAJORE
2.    ALEGERE A TAROTULUI
3.    DESPRE CULORI    
4.    CE PROPUNE TAROTUL    
5.    DAR CE ÎNSEAMNĂ REALIZAREA DE SINE?    
1.    MĂSCĂRICIUL (MAGICIANUL)
2.    PAPESA (MAREA PREOTEASĂ, JUNONA)    
3.    ÎMPĂRĂTEASA    
4.    ÎMPĂRATUL    
5.    PAPA (PONTIFUL, MARELE PREOT, JUPITER)
6.    ÎNDRĂGOSTITUL            
7.    FAETONUL (TRIUMFĂTORUL, CARUL TRIUMFAL)    
8.    JUSTIŢIA     
9.    ERMITUL (PUSTNICUL)    
10.    ROATA NOROCULUI     
11.    FORŢA                
12.    SPANZURATUL
13.    ARCANA FĂRĂ NUME (MOARTEA)
14.    TEMPERANŢA                    
15.    DIAVOLUL     
16.    CASA LUI DUMNEZEU (TURNUL)
17.    STELELE                    
18.    LUNA             
19.    SOARELE             
20.    JUDECATA         
21.    LUMEA (UNIVERSUL)
MATUL SAU NEBUNUL        

Partea 2. CUM SA NE INTERPRETAM SINGURI RĂSPUNSURILE PRIN INTERMEDIUL ETALĂRII IN CRUCE, FOLOSIND TAROTUL DIN MARSILIA
1. CONSACRAREA ROADELOR ACŢIUNII DE INTEROGARE A TAROTULUI             
2. ALEGEREA MOMENTULUI                
3. ALEGEREA LOCULUI
4. FORMULAREA ÎNTREBĂRII
ETALAREA IN CRUCE         
ARTA INTERPRETĂRII     
OBSERVAŢIE REFERITOARE LA TIMP     
DICŢIONAR DE INTERPRETARE         
DUPĂ CONSULTARE         
GHID DE INTERPRETARE                 
CELE 22 DE LAMELE! N FUNCŢIE DE POZIŢIILE LOR    
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0346 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.