Mesajele ascunse ale bolilor

Mesajele ascunse ale bolilor
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786066392952
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112

DESCRIERE

Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață - dr. Luc Bodin
 
... toate bolile au o dublă origine: fizică (dietă, consumul de tutun, ereditate etc.) și psihologică (traume emoționale, somatizări). Originea psihologică, deși este esențială, e foarte puțin cunoscută și luată în seamă de medicina modernă.     
 
Date fiind provocările prezentului, devine crucial să cunoaștem și să înțelegem semnificația simbolică a bolilor noastre, deoarece ea ne indică elementele necesare pentru a ne schimba viața și pentru a ne regăsi echilibrul și fericirea. Fără aceste schimbări, boala nu va fi niciodată vindecată în totalitate. Va persista sau va reapărea – inexorabil.
 
Reputatul dr. Luc Bodin îți dezvăluie în cartea de față cum să afli semnificația bolilor tale plecând de la declanșatorul șocului emoțional. De asemenea, vei învăța ce sens are o anumită localizare a bolii în corp (inimă, ficat, genunchi, piele etc.) și ce mesaje ascunse îți livrează tipul de boală (cancer, osteoartrită, alergie etc.). Îți sunt oferite și numeroase exerciții pentru a-ți reconecta mintea și corpul.

CUPRINS:
Cuvânt înainte. Oare boala are vreun sens?
Introducere                
Cum explicăm sensul simbolic al bolilor?
Cum descoperim semnificaţia simbolică a unei boli?
Şocul emoţional declanşator. Primul indiciu
Boala. Al doilea indiciu    
Intuiţia şi raţiunea. Al treilea indiciu    
Lexicon de simboluri ale bolilor
Mergi mai departe
Concluzie                        
Despre autor       
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.