Mesagerii Mamei Pamant

Mesagerii Mamei Pamant
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9789730319774
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 228

DESCRIERE

Mesagerii Mamei Pamant - Eliana Corina Ionita
 
... nu există întâmplare, doar circumstanţe pe care nu ni le putem explica sau înţelege. întreg parcursul nostru de viaţă este o călătorie în timpul căreia învăţăm să ne redescoperim, după ce în prealabil reuşim să ştergem praful de pe circumvoluţiunile noastre, îndepărtând credinţele, prejudecăţile şi înţelegând mistificarea acestei lumi. Renaşterea adevăratului Sine, metamorfoza fluturelui din omidă necesită o muncă de o viaţă şi chiar mai multe, dar conştientizările sunt fabuloase.

Crizele existenţiale majore ale celor „treziţi" după ce vălul iluziei dispare, pe care mulţi amnezici le etichetează ca fiind boli psihice, sunt de fapt adevărate crize spirituale prin care omul începe să îşi pună adevăratele întrebări despre sine, despre existenţa sa, atunci când nivelul de suportabilitate al durerii sale existenţiale întrece orice limită. Se pare că această planetă este una în care evoluţia spirituală, trebuie să treacă proba focului, a suferinţei purificatoare, după ce în prealabil omul se loveşte de toate pragurile conştientizărilor posibile, nefiind capabil să înveţe din exemplele altora.

Practica şi lecţiile de viaţă trăite individual şi subiectiv conduc omul spre adevăratele conştientizări şi revelaţii, care apar în momentul în care este pregătit să le înţeleagă şi să le facă faţă. Informaţiile, obţinute pe diversele căi de cunoaştere şi explorare, au marele avantaj că pregătesc mintea pentru infinitatea de posibilităţi, care există în diferitele situaţii existenţiale, dar fiecare om îşi are propria lui individualitate şi va trebui să îşi parcurgă singur propriile lecţii de viaţă, învăţând să îşi asume responsabilitatea maturizării şi consecinţele faptelor sale.
 
Omul este scenaristul, regizorul şi eroul experienţelor diverse. Amnezia nenumăratelor roluri trăite în vietile anterioare a funcţionat în acest plan dens al lumii materiale, ca un mecanism de super-protecţie, omul nefiind capabil să suporte povara unor experienţe traumatizante trăite repetitiv, căci nu-i uşor să ştii ai murit în anumite circumstanţe, ai omorât ori ai fost tu însuţi cel care a trebuit să se apere pentru a supravieţui în această realitate densă.

Examenele vieţii sunt destul de dure pe Pământ. Spiritele odată întrupate îşi uită originea celestă şi foarte puţine fiinţe reuşesc să îşi amintească unde şi când au mai trăit cândva, de unde au venit, încotro se îndreaptă, care este scopul fiecărei încarnări. Unele pot stagna şi involua chiar. Emoţiile intense pot tulbura fiinţa umană deconectată de ea însăşi, în momentele în care nu-şi înţelege rostul, fiind prea identificată cu trupul fizic. Cufundarea în materie poate fi mai rea decât cămaşa de forţă...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte    
Prefaţa    
Marea Invocaţie    
Introducere    
Călătorii în Noua Conştiinţa        
Dedicaţie de conectare cu copilul interior
Starea de Flux        
Colivia aurita a propriei minţi    
Cunoaşte-te pe tine însuţi!    
Filme vizionare    
Interviu Fluxymedia cu Liana Armencea şi Cornelia Iftinchi
Şedinţa de hipnoza investigativa pentru Eliana Corina Ioniţa - Iulie 2019        
Şcoala Iniţierii Astrale
Recomandările mele pentru tine        
Despre mine    
Bibliografie
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.