Mergi spre tine insuti. Vocatia Divina a Omului

Mergi spre tine insuti. Vocatia Divina a Omului
Preț: 44,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9789731119984
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 224

DESCRIERE

Mergi spre tine insuti. Vocatia Divina a Omului - Annick De Souzenelle
 
... in aceasta carte, Annick de Souzenelle ofera o decriptare a intelesurilor anumitor pasaje din Biblie, pornind de la semnificatiile literelor alfabetului ebraic. Acolo unde majoritatea exegetilor se opresc la sensul istoric al scrierilor, autoarea descopera un mesaj adresat generatiilor actuale, raspunzand la intrebari precum: „In ce etapa a dezvoltarii sale spirituale se afla umanitatea astazi?”; „Ce semnificatie profunda au evenimentele pe care le traim in aceste vremuri?”; „Unde va duce dezvoltarea fara precedent a tehnicii actuale?”; „Ce trebuie sa facem pentru a ne indeplini menirea, atat pe cea personala, cat si pe cea universala?” etc.
 
Pe 4 noiembie 2022, Annick de Souzenelle implineste 100 de ani. O viata inceputa sub semnul unei alte epoci, care aduce cu ea parfumul unei intelepciuni construite pas cu pas, prin evenimente pe cat de uimitoare, pe atat de semnificative. Impresionata de lucrurile pe care le traia si le auzea de la „oamenii mari” despre razboi, Annick de Souzenelle isi antreneaza de mica darul de a pune intrebari cu miez, intrebari pe care le-a adresat Vietii si lui Dumnezeu, si de la care a primit raspunsuri pe care le-a oferit mai departe prin cartile sale.
 
A studiat mai intai matematica, apoi a decis sa se dedice oamenilor devenind infirmiera, iar dupa un timp psihoterapeut. Provenind dintr-o familie catolica, s-a convertit la ortodoxie, a invatat limba ebraica si mai apoi s-a dedicat studiului teologiei. Toate acestea au construit treptat o opera care i-a adus recunoasterea in lumea celor care trudesc pentru a scoate la lumina misterele lumii, fiind numita „un Eliade feminin”.
 
Cartea a fost publicata pentru prima oara in Franta, in anul 2013, iar editia actuala cuprinde si un nou capitol, care reprezinta testamentul spiritual al autoarei. Aceasta sectiune sintetizeaza etapele calatoriei interioare pe care fiecare dintre noi o avem de facut, in decursul careia ajungem treptat sa facem pace intre toate aspectele duale ale fiintei noastre – cum ar fi spre exemplu intre masculinul si femininul din interior – primind in final binecuvantarea divina si implinindu-ne astfel vocatia de a deveni UNA cu Dumnezeu.
 
CUPRINS:
 
Introducere           
I. Omul este Unu si fiecare este unic!             19
II. Omul este o fiinta care se transforma             35
III. Legamantul – comunicarea             49
IV. Binecuvantarea – lumile ingeresti             67
V. Limitele             83
VI. Scutul din fata sabiei             97
VII. „Mergi spre tine insuti”             123
VIII. Pastile             137
IX. Miracolul             147
 
Curcubeul - testamentul meu
1. ʿAdam, Omul             167
2. Marea lucrare             181
3. Inaltarea lucrarii mesianice in Vechiul Testament             195
4. Iisus si Maria             203
Testamentul meu             219

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0502 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.