Memomed 2021 + Ghid Farmacoterapic Alopat si Homeopat

Memomed 2021 + Ghid Farmacoterapic Alopat si Homeopat
Preț: 98,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 1568

DESCRIERE

MEMOMED 2021 + Ghid Farmacoterapic Alopat si Homeopat - Dumitru Dobrescu, Simona Negres, Liliana Dobrescu, Ruxandra McKinnon
 
Volumul I: Memorator de farmacologie (1216 pagini)
Volumul al II-lea: Ghid farmacoterapic alopat si homeopat (352 pagini)

Memoratorul prezinta toate produsele farmaceutice continand aceeasi substanta activa si autorizate la noi in tara, in conformitate cu clasificarea ATC, usurand astfel activitatea practicienilor care lucreaza in domeniul sanatatii.
 
In aceasta editie a memoratorului de medicamente au fost incluse toate medicamentele nou autorizate pentru utilizarea lor in patologii precum: neoplasm, boli rare, patologii autoimune etc.
 
In contextul pandemiei data de virusul SARS-CoV-2 au fost autorizate in regim de urgenta medicamente antivirale sau anticorpi monoclonali utilizati pentru inhibarea replicarii virale sau pentru  reducerea raspunsului inflamator generat de explozia de citokine si toate aceste substante active se regasesc in editia 27 a MEMOMED-ului.
 
MEMOMED 2021 cuprinde si trei articole de interes general:
- HOMEOPATIA - FENIOMEN NATURAL IN DOMENIUL FIZIOPATOLOGIEI, autori:  Prof. Univ. Dr. Dumitru Dobrescu, Membru corespondent al Academiei Romane, Membru titular al Academiei de Stiinte Medicale, Medic homeopat Gentiana Ciubuc
- ABORDARE TERAPEUTICA IN INFECTIA CU VIRUSUL SARS-COV-2, autori: Cristina Daniela Marineci, Cornel Chirita, Simona Negres
- REFORMA TERAPIEI CU MEDICAMENTE. AJUTOR SIGUR CONTRA PANDEMIEI, autori: Prof. Univ. Dr. Dumitru Dobrescu, Membru corespondent al Academiei Romane, Membru titular al Academiei de Stiinte Medicale, Medic homeopat Gentiana Ciubuc.
Prezentarea sistematizata a informatiilor despre medicamente si despre formele farmaceutice inregistrate la noi in tara sunt de un real folos tuturor celor care stau in slujba sanatatii omului.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0349 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.