Medium medical

Medium medical
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-756-005-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 480

DESCRIERE

Medium medical. Secretele din spatele bolilor cronice şi misterioase şi cum te poţi vindeca în sfârşit - Anthony William
 
Anthony William, un Medium Medical fără pereche, a ajutat zeci de mii de oameni să se vindece de boli diagnosticate greşit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au ştiut cum să le abordeze. El face acest lucru ascultând o voce divină care îi vorbeşte efectiv la ureche, spunându-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor şi ce trebuie să facă aceştia pentru a-şi restabili starea de sănătate optimă.
 
Metodele sale dau întotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv în cazul celor care au petrecut foarte mulţi ani şi care au cheltuit foarte mulţi bani pe toate tipurile de tratamente înainte de a apela la el.
 
Acum, în această carte revoluţionară, Anthony William ne prezintă tot ce a învăţat de-a lungul celor peste 25 de ani în care i-a ajutat pe oameni să îşi recupereze sănătatea. Cartea conţine o cantitate uriaşă de informaţii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuală pe pământ şi nu vor fi descoperite de ştiinţa oficială decenii de acum înainte.
 
Citind această carte ieşită din comun, vei descoperi: - Cauzele bolilor şi condiţiilor pe care comunităţile medicale le înţeleg greşit sau nu le înţeleg deloc. - Soluţii sută la sută naturale pentru zeci de boli, printre care: boala Lyme, fibromialgia, oboseala glandelor suprarenale, sindromul oboselii cronice, dezechilibrele hormonale, tiroidita lui Hashimoto, scleroza multiplă, depresia, diferite condiţii neurologice, inflamaţii cronice, boli autoimune, dezechilibre ale glicemiei, colită, şi multe altele. - Soluţii pentru regenerarea sufletului şi spiritului după ce o boală te-a zdruncinat complet în plan emoţional.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Partea I: CUM A ÎNCEPUT TOTUL
CAPITOLUL 1 Originile mediumului medical
CAPITOLUL 2 Adevărul despre bolile misterioase
Partea a II-a: EPIDEMIA ASCUNSĂ
CAPITOLUL 3 Virusul Epstein-Barr, sindromul oboselii cronice şi fibromialgia
CAPITOLUL 4 Scleroza multiplă
CAPITOLUL 5 Artrita reumatoidă
CAPITOLUL 6 Hipotiroidia şi tiroidita Hashimoto
Partea a III-a: SECRETELE DIN SPATELE ALTOR BOLI MISTERIOASE
CAPITOLUL 7 Diabetul de tip 2 şi hipoglicemia
CAPITOLUL 8 Oboseala glandelor suprarenale
CAPITOLUL 9 Candida
CAPITOLUL 10 Migrenele
CAPITOLUL 11 Zona Zoster – adevărata cauză a colitei, afecţiunilor încheieturii temporo-mandibulare, neuropatiei diabetice şi a altor boli
CAPITOLUL 12 Tulburarea deficitului de atenţie / hiperactivităţii şi autismul
CAPITOLUL 13 Sindromul stresului post-traumatic
CAPITOLUL 14 Depresia
CAPITOLUL 15 Sindromul premenstrual şi menopauza
CAPITOLUL 16 Boala Lyme (boala muşcăturii de căpuşă sau borrelioza)
Partea a IV-a: CUM TE POŢI VINDECA ÎN SFÂRSIT
CAPITOLUL 17 Sănătatea intestinelor
CAPITOLUL 18 Eliberarea creierului şi corpului de toxine
CAPITOLUL 19 Ce nu trebuie să mănânci
CAPITOLUL 20 Teama de fructe
CAPITOLUL 21 Cura de purificare şi vindecare de 28 de zile
CAPITOLUL 22 Meditaţii şi tehnici pentru vindecarea sufletului
CAPITOLUL 23 Îngerii esenţiali
Cuvânt de încheiere: Cultivă-ti credinta
Mulţumiri
Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0256 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.