Meditatia integrala

Meditatia integrala
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-40-0189-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352

DESCRIERE

Meditatia integrala. Mindfulnessul ca modalitate de creștere, trezire și revelare în propria viață - Ken Wilber
 
... te-ai gândit vreodată cum ar fi să-ți poți folosi întregul potențial uman, să te dezvolți atât spiritual, pe axa verticală, cât și la nivel individual, pe axa orizontală, ancorându-te și implicându-te în social?
 
De-a lungul timpului, oamenii au încercat cu precădere prima cale, aceea a trezirii, de care ne vorbesc și numeroase tradiții religioase. Însă cea de-a doua cale, aceea a creșterii, a fost identificată de abia în urmă cu un secol, o dată cu avântul psihologiei în lumea occidentală. De atunci, ele au mers în paralel, oarecum izolate, oferind o variantă sau alta de dezvoltare.
 
Însă noutatea absolută pe care o aduce Ken Wilber este ideea că ele nu se exclud reciproc, ci pot fi cultivate împreună, ducând la o transformare personală dintre cele mai bogate și mai complexe. Prin exerciții de introspecție și meditație, recurgând la mindfulnessul integral ca la un instrument valoros de autodevenire, autorul ne poartă, pe rând, prin cele opt etape ale creșterii și cele cinci stări ale conștiinței identificate până în prezent, realizând, în final, o sinteză a acestora la nivel individual. Meditația integrală este o carte de referință a psihologiei transpersonale, acea psihologie care promite depășirea barierelor timpului și spațiului.
 
Ken Wilber este scriitor american, promotor al psihologiei transpersonale și fondator al teoriei integrale, un sistem filosofic ce propune sinteza întregii cunoașteri și experiențe umane.

CUPRINS:
 
Introducere
Capitolul 1. Creșterea: Hărţile Ascunse ale Dezvoltării
Capitolul 2. Trezirea: Pașii către Iluminare
Capitolul 3. Revelarea: Multiplele Perspective ale Conștiinţei
Capitolul 4. Numeroasele noastre Cursuri de Dezvoltare: Explorarea Inteligenţelor Multiple
Capitolul 5. Tabloul Total a Tot Ceea ce Este
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0283 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.