Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii

Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8080-27-7
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 208

DESCRIERE

„Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii” descrie un proces de transformare uşor de practicat şi cu rezultate garantate, care insistă asupra principiilor fundamentale ale fizicii cuantice.

În anul 1997, dr. Richard Bartlett a trăit un eveniment care avea să îi schimbe dramatic cursul vieţii. El a descoperit subit că dacă îşi atinge uşor clienţii în timp ce se concentrează puternic, starea lor fizică, mentală şi spirituală se poate reechilibra spontan, iar tulburările care i-au afectat ani la rând se pot vindeca fără să lase nici o urmă.

Încă şi mai uimitor este faptul că el a descoperit că le poate preda celorlalţi oameni acest nou sistem terapeutic. La ora actuală, dr. Bartlett împărtăşeşte acest fenomen cu milioane de cititori interesaţi să îşi descopere propria putere vindecătoare în această epocă a declinului sistemului medical (care devine din ce în ce mai impersonal), prin această carte, al cărei potenţial este exploziv.

El ne descrie astfel un proces care îmbină ştiinţa energiei subtile cu imaginaţia noastră, generând rezultate cât se poate de concrete şi uşor de măsurat. Prin folosirea forţelor cunoscute de fizica modernă, orice om poate căpăta acces la starea de sănătate pe care a simţit-o într-un moment anterior, călătorind astfel în timp, reactivând această stare în prezent şi obţinând astfel rezultate uimitoare. Dr. Bartlett susţine cu argumente clare că această practică nu necesită nici un antrenament special, generând în schimb o transformare instantanee. Ea le stă la dispoziţie tuturor celor care doresc să o înveţe.

CUPRINS:

Partea I

1. Naşterea Matricei Energetice ... 3
2. Orientarea către problemele de sănătate ... 17
3. Soluţii, nu probleme ... 25
4. O transformare ştiinţifică a realităţii ... 55
5. învaţă să te focalizezi asupra soluţiei, nu asupra problemei ... 67

Partea a II-a

6. Cele două puncte pe i ... 91
7. Arhetipurile ... 129
8. Călătoria în timp şi realităţile paralele ... 141
9. Experienţe din timpul seminarelor pe tema Matricei Energetice ... 153
10. Povestiri din Matrice ... 159
11. întrebări puse frecvent ... 177

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0327 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.