Matricea divina. Un pod ce leaga timpul, spatiul, miracolele si credintele

Matricea divina. Un pod ce leaga timpul, spatiul, miracolele si credintele
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 278

DESCRIERE

Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică?

Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?

Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care „este", pur şi simplu. În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil. În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această „matrice" este locul în care îşi au începutul ADN-ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea.

Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck - Matricea Divină - este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda - în lumea noastră - a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.

Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru.

De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei.

În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre şi că ceea ce am crezut odată, este pe cale să se schimbe!

CUPRINS:

Introducere... 6

Partea I
Descoperirea Matricei Divine:
Misterul care conectează toate lucrurile... 27

Capitolul întâi
Întrebare: Ce se află în spaţiul intermediar?
Răspuns: Matricea Divină... 28

Capitolul doi
Spulberarea paradigmei:
Experimentele care schimbă totul... 66

Partea a II-a
Puntea dintre imaginaţie şi realitate:
Cum funcţionează Matricea Divină... 91

Capitolul trei
Suntem observatori pasivi, sau creatori puternici?... 92

Capitolul patru
Odată conectaţi, suntem conectaţi pentru totdeauna. Viaţa într-un univers holografic... 135

Capitolul cinci
Când "aici" este "acolo"
Şi "atunci" este "acum": saltul peste timp şi spaţiu în matrice... 158

Partea a III-a
Mesaje de la Matricea Divină:
A trăi, a iubi şi a ne vindeca, în starea de conştientă cuantică... 175

Capitolul Şase
Universul ne vorbeşte:
Mesaje de la matrice... 176

Capitolul şapte
Să citim oglinzile relaţiilor: mesaje de la noi înşine... 199

Capitolul opt
Rescrierea codului realităţii:
20 de chei ale creaţiei conştiente... 239

Mulţumiri... 255
Note de final... 258
Despre autor... 267

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0219 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.