Matematica vieţii de familie. Două viziuni asupra căsniciei fericite

Matematica vieţii de familie. Două viziuni asupra căsniciei fericite
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-136-729-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 192

DESCRIERE

Matematica vieţii de familie. Două viziuni asupra căsniciei fericite - psiholog Ecaterina Burmistrova; filosof Mihail Burmistrov
 
... un psiholog şi un filosof discută teme de maxim interes pentru cei mai mulţi dintre noi, creştini şi nu numai: căsnicia reuşită, convieţuirea armonioasă, creş­terea şi educarea copiilor. Remarcabilul duet intelectual al celor doi are o credibilitate căreia greu i se poate găsi cusur: experienţa a peste douăzeci de ani de căsnicie, cei unsprezece copii şi numeroasele familii care au beneficiat de sfatul și ajutorul lor dau mărturie despre calitatea valorilor şi eficacitatea metodelor pe care le propun.

Împreună cu Mihail Burmistrov şi Ecaterina Burmistrova (cunoscută deja cititorului român prin volumul Enervarea, apărut la Editura Sophia) porniţi, din pagină în pagină, într-o călătorie a cărei încheiere vă va găsi – suntem convinşi – mai informaţi, mai înţelepţi şi mai pregătiţi pentru a vă confrunta cu problemele care vă pun în pericol – vouă şi atâtor altora – liniştea şi împlinirea vieţii de familie.
 
CUPRINS:
 
Introducere    
In aşteptarea întâlnirii
Vremea luării deciziilor. Căsătoria    
Ce nu se spune în poveşti    
„Boala maternităţii"    
Familia în care lucrează doar unul dintre soţi
Familia şi şcoala    
îndatoririle casnice        
Apropierea fizică în căsnicie            
Vârsta adolescenţei în ciclurile familiei    
Familiile cu mulţi copii    
Viaţa de familie în era Internetului    
Relaţiile cu generaţia mai în vârstă    
Şi la bine, şi la greu    
Calea familiei ca dar al lui Dumnezeu    
Ştiinţa de a te odihni    
Iubirea în relaţiile de durată
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0399 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.