Matematică. Evaluarea Naţională 2024. Clasa a VIII-a

Matematică. Evaluarea Naţională 2024. Clasa a VIII-a
-8,6%
Preț: 32,00 lei
35,00 lei (-8,57%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-47-3954-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 296

DESCRIERE

Matematică. Evaluarea Naţională 2024. Clasa a VIII-a - Iurea Gheorghe, Luchian Dorel, Popa Gabriel, Zanoschi Adrian   
 
... lucrarea Matematică. Evaluarea Națională vine în întâmpinarea așteptărilor elevilor și profesorilor aflați pe traseul pregătirii Evaluării Naționale, prin aprofundarea și consolidarea conținuturilor prevăzute de programa școlară și de cerințele modelului de subiect de examen.
 
Ținând seama de competențele vizate prin programa de examen, precum și de exigențele firești ale studiului matematicii, am gândit o structură complexă și eficientă, lucrarea conținând un memorator, 14 teme/lecții recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII și 80 de teste după modelul subiectului de examen.
 
La primele teste, elevul poate completa răspunsul în spațiul alocat, ca un exercițiu de redactare necesar în perspectiva viitoarelor evaluări, care impun un ritm de lucru și niște obiective precise. În plus, copiii și antrenorii lor au posibilitatea de a studia metodic baremele specifice noului tip de subiect, testele fiind însoțite de răspunsuri și sugestii de rezolvare care le oferă un feedback necesar și imediat, astfel încât nivelul de pregătire se poate verifica prin autoevaluare.
 
Problemele au, în general, un caracter aplicativ, dar și unul ludic, iar reperele teoretice constituie o formă utilă de sistematizare a aparatului conceptual necesar rezolvării subiectelor, precum și lucrului de zi cu zi, în clasă și acasă.

CUPRINS:

Cuvânt-înainte
MEMORATOR DE MATEMATICA / 7
TEME RECAPITULATIVE / 20
MODELE DE TESTE PENTRU EVALUAREA NATIONALA / 58
SOLUTII
TEME RECAPITULATIVE / 250
MODELE DE TESTE PENTRU EVALUAREA NATIONALA / 264

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0206 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.