Marte si Venus la locul de munca. Ghid practic pentru imbunatatirea comunicarii rezultatelor la locul de munca

Marte si Venus la locul de munca. Ghid practic pentru imbunatatirea comunicarii rezultatelor la locul de munca
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 973-645-213-0
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 270

DESCRIERE

… cartea nu se vrea a fi o analiză teoretică a diferenţelor psihologice între bărbaţi şi femei, ci un ghid practic al succesului în afaceri prin îmbunătăţirea comunicării şi a cooperării între sexe. Astfel se obţin rezultate mai bune, fără a depune efort în plus.

Fie că sunteţi în căutarea unei slujbe mai bune, fie că doriţi îmbunătăţirea performanţelor voastre la actualul loc de muncă, acest manual vă va oferi instrumentele necesare călătoriei spre succes.

Tehnicile pe care le folosesc în această carte au fost dezvoltate în urma experienţei personale în consultanţă, consiliere sau managmentul stresului şi al conflictelor.

Am dovada că ideile expuse aici funcţionează în orice companie.
Conştientizând diferenţele şi punctele noastre tari, vom fi în posesia unor instrumente care vor îmbunătăţi comunicarea, lucrul în echipă şi cooperarea la toate nivelurile unei companii.

Toată lumea ar avea doar de câştigat de pe urma relaţiilor bazate pe respect şi încredere între cele două sexe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0657 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.