Marte si Venus in dormitor

Marte si Venus in dormitor
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 973-645-131-3
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 208

DESCRIERE

Căsnicia nu prea mege bine? El nu-ţi mai aduce flori? Nu mai pare atât de îndrăgostit? Nu mai are micile atenţii şi duioşii care făceau farmecul vieţii în doi? Pare să nu-i mai pese de ceea ce ai tu nevoie pentru a fi fericită?

Căsnicia nu prea merge bine? Ea nu mai pare atât de pasionată ca în primele luni ale vieţii în doi? Îmbrăţişările ei nu mai sunt atât de fierbinţi? Pare să nu-i mai pese de ceea ce ai tu nevoie pentru a fi fericit?

Dr. John Gray analizează toate cauzele care duc la răcirea pasiunii într-o căsnicie şi dă soluţii practice al îndemâna tuturor pentru a păstra înflăcărarea şi romantismul unei legături.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0334 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.