Marele examen (un manuscris al maicii Magdalena Ivan)

Marele examen (un manuscris al maicii Magdalena Ivan)
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 96
Categoria: Crestinism

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Marele examen (un manuscris al maicii Magdalena Ivan) - Editura Agnos …insemnarile pe care ni le daruieste maica sunt ganduri pe care le spunea cel mai adesea parintele Arsenie Boca obstii de la Prislop la masa, ori diferite cuvantari pe care tanara maica de atunci le sorbea cu nesat si pe care a dorit sa nu le piarda si le-a notat in momente de ragaz... CUPRINS: Nevoia recuperarii memoriei Sfintilor Maica Magdalena tu esti a Tismanei si Tismana e a ta! Cucernice amintiri Tinerete pusa in slujba lui Hristos Intalnirea cu parintele Arsenie Boca Nu va fac nici o icoana! Nu, ca n-am timp! Era aspru doar cu cele care greseau Maica Magdalena si Nicolae Ceausescu Cuvinte hotaratoare Marele examen Cenzura invidiei Mironositele Maria Magdalena Moartea care dobandeste Invierea Extrase din Cartea Vietii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0317 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.