Marele atlas ilustrat al corpului uman

Marele atlas ilustrat al corpului uman
Preț: 149,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
Autor:
ISBN: 973-675-614-6
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 288

DESCRIERE

„Marele atlas ilustrat al corpului uman” este o lucrare de referinţă indispensabilă pentru familie, care contribuie la înţelegerea modului în care corpul este alcătuit şi funcţionează.

Folosind sute de ilustraţii şi diagrame realizate special, alături de imagini uimitoare preluate cu tehnologie microscopică de ultimă oră, această lucrare analizează corpul sănătos şi atinge cele mai importante boli şi afecţiuni, opţiuni de tratament şi subiecte cum ar fi cercetarea celulelor stem, afecţiuni digestive şi transplantul de organe.

Acest volum impresionant începe cu o privire asupra tehnologiilor care le permit medicilor şi cercetătorilor să vadă şi să lucreze în interiorul corpului viu.

Secţiunea următoare prezintă principiile de bază, cum ar fi capitole despre celule şi ţesuturi, ADN şi informaţii generale despre genetică şi boli infecţioase.

Urmează capitolele dedicate sistemelor principale ale corpului şi problemelor de sănătate aferente. În toată lucrarea, explicaţiile clare descriu procesele fiziologice, de la respiraţie şi pomparea ritmică a inimii, până la coordonarea complexă, la secundă, a sistemelor nervos şi endocrin. Alte secţiuni prezintă pielea umană, muşchii şi oasele, sistemul urinar, sistemul imunitar şi organele de reproducere.

Această bogăţie de informaţii este reliefată de cele peste 700 de fotografii şi ilustraţii minunate ale sistemelor corpului şi elementelor acestora.

Strat dupa strat, structura si functiile corpului uman sunt trasate in detalii uluitoare. Plin de ilustratii si harti ale corpului, cu nenumarate fotografii, diagrame cu informatii si date anatomice actualizate, acesta este ghidul esential al corpului uman.

Fiecare capitol are o sectiune dedicata bolilor si tratamentelor si prezinta ce se intampla cand organismul nu mai functioneaza corect. Tot aici gasiti explicatii despre metode de aparere naturale si cele mai recente inovatii din medicina.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0249 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.