Manualul abilitatilor sociale superioare

Manualul abilitatilor sociale superioare
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-40-0396-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 344

DESCRIERE

Manualul abilitatilor sociale superioare - Henrik Fexeus
 
Nu ai tot timpul din lume. Dimpotriva, timpul e scurt. Vezi tu, cercetari recente au scos la iveala doua lucruri. Pe de o parte, dimensiunile nonverbale si inconstiente ale comunicarii noastre sunt mai importante decât ne-am fi putut imagina vreodata.
 
Noile studii au aratat ca joaca un rol decisiv în domenii aparent fara nicio legatura, cum ar fi luarea unor decizii judicioase de investitii sau cât de mare îti va fi salariul. Iar pe de alta parte, nicicând n-am fost atât de slabi comunicatori cum suntem acum.
 
Oricum, niciodata nu am comunicat atât de prost ca în prezent. În plus, aceasta abilitate se deterioreaza într-un ritm alarmant. Stilul nostru de viata modern ne face sa ne pierdem treptat abilitatea de a-i întelege pe semenii nostri si de a empatiza cu ei.
 
Într-un climat global în care refugiatii înghesuiti în barci nu mai apar pe prima pagina a stirilor, ci sunt pur si simplu înca un aspect al existentei noastre cotidiene; în care milioane de oameni fug peste granite nationale; în care discursul politic se caracterizeaza printr-un grad mare de îngrijorare privind viitorul; si în care opinii departe de a fi umanitare câstiga constant teren, faptul ca nu ne mai întelegem unii pe ceilalti atât de bine pe cât ar trebui pare sa fie sortit sa aiba consecinte dezastruoase.
 
CUPRINS:
 
1. Primul contact … 9
2. Exprimarea nonverbala … 45
3. Arta pierduta a conversatiei … 93
4. Arta de a asculta … 139
5. Emotiile si empatia … 159
6. Fa-ti mâna pe tine insuti … 193
7. Cum sa-i schimbi pe altii … 231
8. Când conflictul pândeste dupa colt … 273
9. Un ultim ramas bun … 317
10. Bibliografie … 335
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0202 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.