Manual pentru autorizarea electricienilor

Manual pentru autorizarea electricienilor
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 628

DESCRIERE

Manual pentru autorizarea electricienilor - Sorin Popescu, Alexandru-Bebe Dincă
 
Manualul pentru autorizarea electricienilor are drept scop perfecţionarea profesională a electricienilor, prin dezvoltarea de noi competenţe pe baza celor dobândite anterior, însuşirea unor cunoştinţe avansate, completarea şi actualizarea cunoştinţelor de legislaţie, a regulamentelor şi normativelor specifice domeniului de activitate, în vederea autorizării de către ANRE conform Ordinului 11/2013.

Manualul are un caracter aplicativ, cu exemple practice, studii de caz, combinând prezentări ale legislaţiei şi ale normativelor tehnice, actualizarea noţiunilor de electrotehnică, rezolvarea de probleme şi chestionare urmărind tematica de concurs, toate prezentate în 5 capitole: 1. Noţiuni generale de electrotehnică; 2. Prescripţii energetice şi norme tehnice; 3. Legislaţie şi regulamente energetice; 4. Aplicaţii numerice; 5. Teste.

Manualul este util atât celor care doresc să se autorizeze ANRE,  studenţilor, cadrelor tehnice de profil electric şi inginerilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Bricolaj/Poti face si singur - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0241 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.