Manual de Sah. De la incepator la maestru

Manual de Sah. De la incepator la maestru
-5,1%
Preț: 93,00 lei
98,00 lei (-5,1%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208

DESCRIERE


Manual de Sah. De la incepator la maestru. Mutari, tehnici, strategii - Sean Marsh
 
Această carte antrenantă și instructivă pentru începătorii în jocul de șah conține tot ce este necesar pentru un jucător – de la piese și modul de deplasare până la deschideri, apărări și strategii de atac.
 
Ghidurile de inițiere te conduc prin elementele de bază, apoi te ajută să îți verifici cunoștințele cu ajutorul diagramelor.
 
Învață cum să joci ca un Maestru cu ajutorul exemplelor din cele mai cunoscute jocuri ale Marilor Campioni precum Garri Kasparov și Bobby Fischer.
 
Lucrarea Manual de șah. De la începător la maestru este un reper ideal atât pentru începători, cât și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească tot mai mult jocul. Pentru a ilustra tehnici și strategii avansate și pentru a da viață conceptelor prezentate, Sean Marsh aduce în prim-plan eroi din lumea șahului precum Anatoli Karpov și Mihail Tal. Ușor de parcurs, această carte este un însoțitor essential pentru cei care aspiră să devină campioni ai șahului.
 
Sean Marsh este un professor de șah respectat și experimentat, autor al multor cărți și articole despre acest joc, atât tipărite, cât și prezentate online.

CUPRINS:

In memoria lui Bob Wade
Introducere
Elemente de bază
Victorie, remiză şi infrângere
Arme tactice
Joc pozițional
Când se întâlnesc eroii
Factori umani
Factori nonuman
Invață deschiderile
Jocuri şi jucători clasici
Solutii
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0186 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.