Manual de psihologie clinică (vol 1). Teorie, practică și specificitate

Manual de psihologie clinică (vol 1). Teorie, practică și specificitate
Preț: 59,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-46-8992-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 448

DESCRIERE

Manual de psihologie clinică (vol 1). Teorie, practică și specificitate - Camelia Soponaru
 
Acest prim volum descrie traseul pe care orice aspirant trebuie să-l parcurgă pentru a deveni psiholog clinician: pe de o parte, se subliniază importanța adaptării practicianului la nevoile în continuă schimbare ale oamenilor și, pe de altă parte, este explicat demersul din spatele alegerii intervențiilor și aplicării acestora. Cele cinci părți acoperă teme variate, precum competențele interculturale ale psihologului clinician, clasificarea tulburărilor, rolul interviului clinic în evaluarea psihologică și efectul perioadei pandemice asupra stării de sănătate mintală a indivizilor.
 
„O lucrare cu anvergură academică și profesională de top, acoperind comprehensiv, prin tematici diverse, reunite în două volume, domeniul psihologiei clinice. Pot să spun că volumele sunt și vor rămâne de referință în domeniu în țară pentru mult timp, astfel că nu trebuie să lipsească din bibliografia studenților, cadrelor didactice, cercetătorilor și practicienilor în domeniu.” (Daniel David)
 
Din CUPRINS:
 
Practica în domeniul psihologiei clinice • Psihologia clinică în adolescență. Depresia și anxietatea • Psihologia clinică și educația despre moarte • Evaluarea comportamentului simulat prin testarea poligraf • Abordări cantitative versus calitative în evaluarea clinică • Interviul clinic • Dimensiuni psihopatologice la vârsta adultă. Aspecte epidemiologice și de impact biopsihosocial • Tulburările de personalitate. Descriere și modalități de evaluare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0408 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.