Manual de detoxifiere naturală (vol. 1)

Manual de detoxifiere naturală (vol. 1)
Preț: 26,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8742-75-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 258

DESCRIERE

Manual de detoxifiere naturală (vol. 1) - Jaqueline Krohn, Frances Taylor, Jinger Prosser
 
... toată lumea admite că planeta noastră este tot mai poluată, însă puţini îşi dau seama că trupul oamenilor reprezintă un loc ultim de depozitare a multor substanţe toxice şi a altor materiale la care suntem expuşi. Sunt chiar şi mai puţini cei care ştiu ce se poate face pentru a reduce încărcătura de toxine sau de xenobiotice din trup, prin procesul numit detoxifiere. Populaţia lumii se confruntă cu riscuri tot mai mari din cauza substanţelor chimice toxice şi a altor forţe fizice, iar acum, mai mult decât oricând, oamenii sunt nevoiţi să aleagă între cunoaştere şi exterminare.
 
Doctorul Jaqueline Krohn a scris o carte aproape atotcuprinzătoare despre sursele multiple de intoxicare, mecanismele de intoxicare şi cel mai important, despre modalităţile prin care pot fi tratate aceste intoxicaţii. Având o înţelegere cu rădăcini ştiinţifice, autorul expune multe tehnici simple care pot ajuta la purificarea, echilibrarea şi prevenirea expunerilor la toxine.
 
Dr. Krohn prezintă evoluţia tehnicilor de detoxifiere din timpuri îndepărtate până în zilele noastre. De-a lungul istoriei oamenii au creat metode simple, dar eficiente, de a scădea cumulul de substanţe poluante din trup, multe dintre aceste metode fiind folosite şi astăzi. Ştiinţa confirmă acum eficienţa acestor modalităţi, cum ar fi, de exemplu, detoxifierea prin saună, utilizată de popoarele din trecut. Combinând informaţiile din trecut cu cele din prezent, din domeniile biochimiei, toxicologiei şi nutriţiei, avem acum multiple programe alternative ce oferă modalităţi sigure, simple şi eficiente de a reduce cantitatea de toxine din trup.
 
CUPRINS:
CUVÂNT ÎNAINTE
PREFAŢĂ
INTRODUCERE
PARTEA I: ABORDĂRI ALE DETOXIFIERII... 9
1 ABORDĂRI ALE PURIFICĂRII ÎN ISTORIE... 9
2 ABORDĂRI CONTEMPORANE ALE DETOXIFIERII... 21
PARTEA A II-A: TRUPUL... 41
3 MECANISME Şl CĂI DE DETOXIFIERE... 41
4 ORGANE DE PROTECŢIE Şl DETOXIFIERE... 53
PARTEA A III-A: TIPURI Şl SURSE DE TOXINE... 73
5 TOXINE EXTERNE: ALIMENTE, APĂ, AER Şl ZGOMOT... 73
6 TOXINE EXTERNE: SUBSTANŢE CHIMICE Şl METALE... 115
7 TOXINE EXTERNE: PLANTE Şl ORGANISME... 145
8 TOXINE EXTERNE: RADIAŢII Şl CÂMPURI ELECTROMAGNETICE... 167
9 TOXINE INTERNE... 191
PARTEA A IV-A: CUM SUNTEM EXPUŞI LA TOXINE... 217
10 TOXINE LA LOCUL DE MUNCĂ Şl LA ŞCOALĂ... 217
11 TOXINE DIN CASĂ... 237
12 EXPUNERI ÎN TIMPUL LIBER Şl ÎN TIMPUL CĂLĂTORIILOR... 245
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0273 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.