Mantre vindecătoare

Mantre vindecătoare
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066393188
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 352
Categoria: Religie

DESCRIERE

Mantre vindecătoare - Philippe Barraque
 
... este un ghid practic ce reuneşte cele mai remarcabile formule mantrice - peste 500 de mantre -, explicând detaliat puterile lor terapeutice şi propunând practici vindecătoare accesibile tuturor, pentru a le determina să acţioneze asupra durerii. Bogăţia si diversitatea mantrelor recomandate fac din această carte un ghid unic care acţionează asupra durerilor corpului si ale minţii.
 
Extrase din tradiţii orale, spirituale şi psihoenergetice, dar adaptate special pentru tine, mantrele îţi oferă comori binefăcătoare de bunăstare pentru a-ţi regăsi echilibrul şi sănătatea, o rezervă inepuizabilă de sunete care vindecă şi pe care le întâlneşti în toate credinţele şi religiile lumii: budism, celtism, şamanism, creştinism, hinduism, cabala, sufism, taoism etc.
 
Calităţile lor terapeutice acoperă toate suferinţele omeneşti. Vei fi capabil să valorifici capacitatea lor sonoră pentru a te vindeca şi a-ţi transforma viaţa. Ştiinţa mantrelor ţi se oferă cu posibilităţi multiple, pentru a elimina orice disonanţă şi a instaura spiritul pozitiv în toate domeniile si indicaţiile terapeutice.
 
Iată câteva teme abordate în paginile ce urmează: ajutor de urgenţă, anxietate, blocaje, bogăţie, chakre, confruntarea cu o persoană toxică, convalescenţă, dependenţă, depresie, devotament, durere, energia vitală, fobii, forţe negative, furie, glande endocrine, iertare, insomnie, karmă, magnetism, mantre numerice, meditaţie, nemurire, protecţie, purificare, regenerare celulară, rezilienţa, sarcină, sexualitate, sprijin acordat familiilor pacienţilor, stări de conştiinţă modificată, stimă de sine, transfer de conştiinţă, traume emoţionale, vieţi anterioare, vindecarea arsurilor...
 
E suficient să citeşti mantra, s-o repeţi în gând, s-o intonezi, pentru ca magia vindecării să funcţioneze, astfel încât puterea sa rezonantă să acţioneze asupra ta şi asupra tuturor planurilor vieţii tale. Mantra este o meditaţie care constă în câteva cuvinte, o mică muzică a vieţii fredonată mental, care se reînnoieşte permanent şi se integrează în funcţiile tale fiziologice şi inconştiente. Şi e capabilă de mult mai mult: ea reprezintă o baterie energetică pe care o reîncarci oricând doreşti, un microprogram mental capabil să-ţi influenţeze celulele şi ADN-ul.
 
Cuvântul sanscrit mantra înseamnă literalmente „protejarea" (tra) „spiritului" (mari, manas). Ea îţi reduce fluxul continuu al gândurilor pentru a te cufunda complet în ascultarea vocii interioare. Mantra provoacă o ruptură între Absolut şi lumea sensului. E un sprijin silabic ce acţionează asupra forţelor interne, un rezervor inepuizabil de foneme: celulele lingvistice care se înmulţesc prin repetarea lor în spaţiile sacrului...
 
CUPRINS:
 
Introducere    
Ştiinţa mantrelor    
Abrevieri    
Mantre vindecătoare de bază    
Mantre vindecătoare de la A la Z
CD-ul Mantre vindecătoare    
Index tematic    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Religie

10,00 lei
12,00 lei (-16,67%)
Created in 0.0351 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.