Manifestarile karmei

Manifestarile karmei
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 978-606-8162-51-5
Anul publicării: 2010
Pagini: 208

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

…una din legile fundamentale ale Universului este legea compensatiei, karma, care genereaza destinul. Fie in sens pozitiv, fie in sens negativ, orice gand, orice intentie, orice fapta, orice vorba, orice rugaciune produce reverberatii in ambianta si in Univers.

Intreaga istorie a omenirii este rezultatul impletirii destinelor individuale cu destinele de grup, cu acelea ale natiunilor, in cadrul destinului umanitatii, care se afla la baza evolutiei in beneficiul crearii fiintei libere care trebuie sa devina omul.

Despre toate aceste lucruri ne vorbeste Rudolf Steiner in ciclul de conferinte "Manifestarile karmei", dezvaluind, cu o rara stapanire a acestei teme, confruntarile si colaborarile dintre fortele unor entitati spirituale cu fortele care iau nastere si se dezvolta in sufletul omului.

Dinamica acestei evolutii cuprinde imbolnavirile de tot felul, razboaiele, viciile si crimele, dar si creatiile culturale oglindind cele mai avantate nazuinte ale omului in domeniile religiei, artei si stiintei, pentru ca, in final, fiecare om sa devina un centru radiant al iubirii curate, al daruirii de sine, ceea ce va marca o alta etapa in evolutia intregului Univers.

CUPRINS:

1.Esenta si importanta karmei pentru personalitatea izolata, pentru individualitate, omenire, Pamant, lume

2.Karma si regnul animal

3.Boala si sanatatea in raport cu karma

4.Boli vindecabile si boli incurabile in raport cu karma

5.Imbolnaviri naturale si imbolnaviri accidentale in raport cu karma

6.Accidentele in raport cu karma

7.Fenomenele naturale, eruptiile vulcanice, cutremurele, epidemiile in raport cu karma

8.Karma madularelor superioare ale fiintei umane

9.Efectul karmic al trairilor avute ca barbat si ca femeie. Moartea si nasterea in raport cu karma

10.Vointa libera si karma in viitorul evolutiei omenirii. Lumina si iubire

11.Karma individuala si karma colectiva. Karma omenirii si karma entitatilor superioare

NOTE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0320 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.