Manifestarea. Jurnalul de manifestare

Manifestarea. Jurnalul de manifestare
-5,9%
Preț: 32,00 lei
34,00 lei (-5,88%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066395236
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128

DESCRIERE

Manifestarea. Jurnalul de manifestare - Gill Thackray

 

Acționează în fiecare zi pentru a-ți îndeplini visurile prin manifestare, invitând Legea atracției în viața ta!

 

Jurnalul de manifestare este un exercițiu de autodescoperire cum nu ai mai întâlnit: el te învață cum să-ți atingi obiectivele și să-ți aduci abundența în viață, fie că este vorba despre dragoste, bani, prietenie sau sănătate. Cu afirmații pozitive, idei inspiraționale și sfaturi pas cu pas de la Gill Thackray, respectată profesoară de mindfulness, coach și psihologă, acest jurnal frumos ilustrat te ghidează prin deblocarea întregului tău potențial.

 

„Manifestarea e un act de reimaginare. Este despre a crede și a acționa. Când manifești, depășești spațiul liminal al dorinței de a avea mai mult, de a ști că altceva este posibil și îmbrățișezi o nouă cale. Când treci la acțiune, începi să co-creezi viața la care visezi, mână în mână cu inteligența divină. Este un act incredibil de puternic și creează o alchimie pe care nici măcar nu ți-o poți imagina acum (și asta e în regulă)!

 

Fiecare gând pe care îl avem creează o energie. Când ne schimbăm amprenta energetică, reducându-ne la tăcere sabotorul interior, ne aliniem cu Legea universală a atracției! Gill Thackray

 

Gill Thackray este psihologă, conferențiară și coach. A lucrat cu comunități indigene din întreaga lume, studiind tradițiile de vindecare și de înțelepciune străveche. Gill este practicantă șamanică instruită și doctorandă, cercetând înțelepciunea indigenă și ecopsihologia. O găsești pe www. planetpositivechange. com.

 

Manifestarea e un act de reimaginare. Este despre a crede și a acționa. Când manifești, depășești spațiul liminal al dorinței de a avea mai mult, de a şti că altceva este posibil şi îmbrățișezi o nouă cale. Când treci la acțiune, începi să co-creezi viața la care visezi, mână în mână cu inteligența divină. Este un act incredibil de puternic și creează o alchimie pe care nici măcar nu ți-o poți imagina acum (şi asta e în regulă)!
 

Fiecare gând pe care îl avem creează o energie. Când ne schimbăm amprenta energetică, reducându-ne la tăcere sabotorul interior, ne aliniem cu Legea universală a atracției. Intenția îți direcționează energia. Îți vei stăpâni tiparele de gânduri și îți va deveni foarte clar locul în care îți petreci timpul. Vei învăța să monitorizezi ce creezi pe măsură ce devii designerul, artistul şi directorul general al vieţii tale. Gândește-te că îți înarmezi subconştientul cu o busolă care înglobează psihologia, neuroștiința și forţa alchimică a Universului.
 

Îți creezi un spaţiu în care îți pui pe primul loc transformarea personală. Manifestarea necesită încredere şi cufundare profundă în sufletul şi credința ta. Cel mai important, necesită o acţiune consecventă şi tangibilă pentru a fi sustenabilă. Când îți iei angajamentul de a manifesta, întrerupi vechile credințe inconştiente, care nu te mai servesc.
 
 
Transcenzi limitele trecutului tău. Blocajele care îți împiedică accesul la plenitudinea vieții pur și simplu se dizolvă. Dacă nu ai reușit să-ți manifeşti obiectivele, nu e din cauză că nu eşti motivat sau pentru că eşti leneş. Te lovești de un zid doar pentru că nu ai avut instrumentele potrivite. Manifestarea necesită concentrare şi curaj, dar este o abilitate pe care o poți învăța. Este magie? Nu. Este o soluție rapidă? Probabil că nu.
 

Manifestarea eficientă are nevoie de timp, spaţiu şi acţiune. Va trebui să te predai sincronizării divine. Vor exista ocolişuri şi obstacole. Le vei gestiona minunat pentru că ai deja ce îți trebuie. Nu trebuie să aştepţi ca altcineva să vină să te salveze. Ai deja în interiorul tău ce îți trebuie, în aşteptare. Începe să manifeşti chiar azi! Eşti pregătit pentru aventură?
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0213 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.