Manifestarea. Cartea de activități - Gill Thackray

Manifestarea. Cartea de activități - Gill Thackray
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066395229
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128

DESCRIERE

Manifestarea. Cartea de activități - Gill Thackray
 
Primul pas în călătoria ta de manifestare începe chiar astăzi! Ia-ți creioanele sau cariocile și pregătește-te să-ți vezi visurile devenind realitate! Manifestarea invită Legea atracției în viața ta și o poți folosi în orice domeniu: scopul vieții, relații, stare de bine, bogăție, vindecarea ta sau a planetei. Creează viziunea pe care vrei să o aduci în realitatea ta fizică și folosește indicațiile și sfaturile din Manifestarea. Cartea de activități ca să-ți îndeplinești visurile.
 
„Poți manifesta în orice domeniu al vieții: scop, sănătate, dragoste, relații, a fi mai bun, a face contribui la binele lumii, abundență, a te schimba, a vindeca planeta etc. Alegerea îți aparține. Când începi să manifești, vei observa semne, mesaje și coincidențe pozitive apărându-ți în viață exact când ai nevoie de ele. Privește-le cum se desfășoară. Primul pas al călătoriei tale începe astăzi!“ Gill Thackray

Gill Thackray este psihologă, conferențiară, autoare și coach, ajutându-și clienții din întreaga lume să creeze transformări conștiente și schimbări pozitive. A trăit în comunități indigene din întreaga lume, în Asia de Sud-Est și China, lucrând cu ele și studiind știința vindecării și tradițiile înțelepciunii străvechi. Gill este practicantă șamanică, iar în prezent desfășoară studii doctorale privind practicile de vindecare indigene și ecopsihologia.

Din Carte:

Manifestarea este un proces. Când manifești, creezi o viziune specifică pe care dorești să o aduci în realitatea ta fizică. Dar e mult mai mult decât o simplă imagine în minte. Schimbându-ți intenționat mentalitatea pentru a se potrivi cu adevărata călătorie a sufletului tău, începi să te folosești de Legea atracției. Este nevoie de concentrare, planificare, responsabilitate şi încredere în proces.

Gândurile, sentimentele, cuvintele şi credințele noastre au propria lor vibrație și o putere unică. Trebuie să le folosim conştient şi consecvent. Ce se aseamănă se adună. Devenim concentrați. Când ne manifestăm cu recunoştinţă şi bucurie, cultivăm intenționat energia pe care dorim să o atragem; în cele din urmă, devenim ceea ce gândim.

Această formulă este harta ta pentru transformare totală, pentru tot ce visezi să schimbi.

Formula de manifestare în patru etape:
viziune
+
mentalitate
+
intenție
+
acțiune
=
manifestarea ţelului tău
 
Manifestarea este un mod de a lucra intenționat cu legile universale pentru a-ți atinge potențialul. Poți manifesta în orice domeniu al vieții: scop, sănătate, dragoste, relații, a fi mai bun, a contribui la binele lumii, abundență, a te schimba, a vindeca planeta etc. Alegerea îți aparține. Când începi să manifeşti, vei observa semne, mesaje şi coincidențe pozitive apărându-ți în viață exact când ai nevoie de ele. Privește-le cum se desfășoară. Primul pas al călătoriei tale începe astăzi!
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0239 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.