Manifestarea. Aliniaza-ti scopurile folosind alchimia Universului

Manifestarea. Aliniaza-ti scopurile folosind alchimia Universului
-5,9%
Preț: 32,00 lei
34,00 lei (-5,88%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066395212
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128

DESCRIERE

Manifestarea. Aliniaza-ti scopurile folosind alchimia Universului - Gill Thackray
 
Puterea se află în tine!
 
Invită Legea atracției în viața ta și manifestă-ți obiectivele! Gill Thackray, profesoară de mindfulness, coach și psihologă, reunește în cartea Manifestarea instrumentele esențiale de care ai nevoie pentru a-ți crea o mentalitate bazată pe manifestare și pentru a face schimbări semnificative în viața ta.
 
Atinge-ți întregul potențial folosind exercițiile ghidate din carte! Vei găsi soluții pentru orice, de la Metoda 369 și ritualurile legate de Luna plină până la cum să-ți echilibrezi chakrele și să cultivi recunoștința. Fie că te interesează o schimbare în carieră, fie că îți dorești dragoste, pace sau fericire, cartea Manifestarea este secretul succesului tău!
 
„Manifestarea nu este ceva nou. Este practicată de mii de ani de către civilizațiile înțelepte din întreaga lume. Când manifești, începi să inviți Legea atracției în viața ta. Începi să recunoști modul în care funcționează Universul – faptul că fiecare dintre noi are potențialul de a-și crea propria realitate.
 
În forma sa cea mai simplă, manifestarea este teoria conform căreia suntem capabili să lucrăm în colaborare cu Universul prin aplicarea unei serii de principii pentru a ne modela lumea. Prin stabilirea intenției de a ne schimba gândurile, sentimentele și acțiunile, devenim arhitecții propriei vieți. Când valorifici practicile de manifestare, creezi condițiile necesare pentru a-ți transforma viața și a crea realitatea pe care ți-o dorești cu adevărat.“ Gill Thackray
 
Gill Thackray este profesoară de mindfulness, psihologă, coach și autoare. A lucrat cu sute de organizații pentru a îmbunătăți performanța, inovația și strategia, inclusiv cu Națiunile Unite, guvernul Marii Britanii, Spotify, London School of Economics și Ministerul nigerian al Comunicațiilor. Este licențiată în mindfulness și acreditată profesional de către Asociația Internațională a Profesorilor de Mindfulness. În prezent, își continuă studiile de psihologie transpersonală și pregătirea ca maestră în medicină energetică la The Four Winds, care combină neuroștiința cu neoșamanismul.

CUPRINS:

Introducere: Ce este manifestarea?
Crearea unei viziuni
Auditul mentalității tale
Stabilirea intenției
Colaborează cu Universul
Dezvoltarea mentalității de manifestare
Metoda 369
Tarot
Conectarea cu aliatul tău din natură
Ritualuri de Lună plină
Manifestarea prin intermediul chakrelor
Roata Anului
Cultivarea recunoştinţei
Manifestarea conştientă
Cristale pentru manifestare
Crearea limitelor energetice
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.