Manifest. Treci la nivelul următor

Manifest. Treci la nivelul următor
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-630-305-086-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 216

DESCRIERE

Manifest. Treci la nivelul următor - Roxie Nafousi
 
Când îţi este clar ca lumina zilei ce persoană vrei să fii şi eşti proactiv în a-ţi transforma visurile în realitate asumându-ţi riscuri, ieşind din zona de confort, dedicându-te călătoriei de vindecare şi cultivând dragostea de sine în tot ceea ce faci, manifestarea celei mai bune vieţi cu putinţă trebuie să fie un lucru ce nu poate fi negociat.
 
Când vorbeşti despre viitorul tău, nu lăsa îndoiala să se strecoare. Nu există niciun „dacă", există numai „când". Nu te opri până nu ajungi la destinaţie. Dacă o uşă ţi se închide, deschide alta. Cineva foarte drag mie obişnuia să-mi spună mereu: „Există un milion de drumuri care duc în acelaşi loc", ceea ce înseamnă că dacă nu a mers prima oară când ai încercat sau dacă traseul pe care îl urmezi nu te conduce acolo, este nevoie să găseşti altă cale, să încerci alt drum. Nu te mulţumi niciodată cu o viaţă care nu este cea pe care ţi-o doreşti şi pe care o meriţi cu adevărat.

CUPRINS:

INTRODUCERE
PASUL 1: Formează-ţi o viziune clară... 11
PASUL 2: Elimină teama şi îndoiala... 31
PASUL 3: Armonizează-ţi comportamentul... 95
PASUL 4: Treci testele Universului... 131
PASUL 5: Îmbrăţişează recunoştinţa (fără rezerve)... 155
PASUL 6: Transformă invidia în inspiraţie... 177
PASUL 7: Ai încredere în Univers... 191
EPILOG... 203
MULŢUMIRI... 207
SURSE... 208
INDEX... 209

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0231 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.