Managerul neoficial de proiect

Managerul neoficial de proiect
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-587-518-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160

DESCRIERE

Managerul neoficial de proiect - James Wood, Kory Kogon, Adam Merrill, Leena Rinne, Suzette Blakemore
 
... trăim într-o lume guvernată de viteză, de haos, confruntându-ne cu o avalanșă nestăvilită de informații. Cartea aceasta este instrumentul ideal pentru oricine are dificultăți în a-și organiza proiectele personale sau profesionale. Se adresează celor cărora li se cere „să rezolve repede“ orice problemă. Oamenii care mută munții din loc la muncă, dar și acasă. Oamenii de la care se așteaptă să se descurce în orice situație, indiferent de greutățile ivite în cale.
 
De pildă, în multe companii s-a creat această așteptare legată de capacitatea angajaților de a coordona și conduce proiecte. Însă sunt mari șanse ca respectivii angajați să nu fi făcut niciun fel de pregătire formală în domeniul managementului de proiect. Acesta nu este titlul oficial al postului pe care îl ocupă, poate nici măcar jobul ideal. Dar volumul de față te poate ajuta să obții performanțele dorite din inedita postură de manager neoficial de proiect.
 
Cartea cuprinde sfaturi practice, învățându-te elementele de bază într-o manieră perfect adaptată mediului de lucru și vieții de zi cu zi. Te vei întâlni cu exemplele grăitoare ale unor manageri neoficiali de proiect care au pus cu succes în practică această abordare. Vei parcurge etapele cele mai importante ale procesului de coordonare a unui proiect: inițierea, planificarea, execuția, monitorizarea/ controlul, finalizarea. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de anecdotele captivante și memorabile extrase din situații reale.
 
CUPRINS:
 
Introducere: Marcat de cicatricile eşecurilor şi pregătit pentru o nouă abordare
Capitolul 1: Noul univers al managementului „neoficial" de proiect                
Capitolul 2: Oameni + Proces = Succes    
Capitolul 3: Iniţierea proiectului: Mergi înainte sau te învârţi în jurul cozii?
Capitolul 4: Planificarea proiectului: Etape de referinţă sau miraj?
Capitolul 5: Execuţia proiectului: Deschizi drumuri sau te faci de râs?
Capitolul 6: Monitorizarea şi controlul proiectului: Rămâi raţional sau îţi pierzi minţile?                
Capitolul 7: Finalizarea proiectului: Final fericit sau doar final?    
Concluzii: E nevoie de autoritatea ta informală chiar acum!
Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0303 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.