Mala lui Dumnezeu - Mooji

Mala lui Dumnezeu - Mooji
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 180
Categoria: Religie

DESCRIERE

Mala lui Dumnezeu - Mooji
 
... este o colecţie de rugăciuni şi binecuvântări minunat completată de o serie de desene realizate în peniță şi tuș de către maestrul advaita zen, Mooji. Mala lui Dumnezeu este mai mult decât o carte, este un dar spiritual, o expresie a inimii pline de graţie, din care se revarsă rugăciunea, devoţiunea, iubirea şi recunoștinţa către Suprem, în acelaşi timp fiind pătrunsă de o claritate necruţătoare şi de puterea înţelepciunii non-duale.
 
Cu o simplitate profundă, maestrul advaita zen, Mooji, dezvăluie căile intime şi mistice ale inimii pline de rugăciune şi îl prezintă  în mod direct pe Cel fără de formă acelora care tânjesc să-şi descopere natura adevărată - Sinele Divin. Bea din această cupă a iubirii şi înţelepciunii, în care amestecă degetul lui Dumnezeu. O singură rugăciune înghiţită pe deplin este suficientă pentru a-ţi elibera inima în infinitatea Existenţei.

în mod direct pe Cel fără de formă acelora care tânjesc să-şi descopere natura adevărată - Sinele Divin. Bea din această cupă a iubirii şi înţelepciunii, în care amestecă degetul lui Dumnezeu. O singură rugăciune înghiţită pe deplin este suficientă pentru a-ţi elibera inima în infinitatea Existenţei.
 
CINE SE POATE SEPARA DE CEL ATOTCUPRINZĂTOR?
ÎN EL DOAR FII COMPLET ÎNECAT,
COMPLET CUFUNDAT,
UMPLUT, GOLIT, ARS,
CRUCIFICAT ŞI ÎNFRUMUSEŢAT DE PREZENŢA SA DIVINĂ
DOAR SPUNE DA ÎN ADÂNCUL INIMII TALE ŞI RĂMÂI GOL
LASĂ-L PE EL SĂ TE ÎNLOCUIASCĂ
FIE CA ACEASTĂ VIAŢĂ SĂ NU FIE PENTRU NIMIC ALTCEVA

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.