Magnetismul si magnetii (2 vol)

Magnetismul si magnetii (2 vol)
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 288

DESCRIERE

Magnetismul si magnetii (2 vol) - Gregorian Bivolaru
 
... un ghid practic fundamental ce vă inițiază în secretele străvechi ale magnetoterapiei. Vă sunt prezentate pentru prima oară multe secrete de bază ale magnetismului fizic. De îndată ce aceste secrete, ce erau binecunoscute celor inițiați, vor fi rând pe rând înțelese de ființele umane inteligente, înzestrate cu bun-simț și care și-au dinamizat intuiția spirituală, calitățile minunate ale magneților fizici vor face să se declanșeze o revoluție specifică, eminamente benefică, pentru umanitate. Desigur, toate aceste taine, rezervate celor inteligenți și intuitivi, vor putea fi validate ca atare doar prin intermediul gramelor adecvate de practică.

Această lucrare vă oferă în premieră o mulțime de idei valoroase referitoare la utilizarea în direcții binefăcătoare a magneților fizici și, mai mult decât atât, vă deschide calea feluritelor cercetări fructuoase, pasionante. Puține ființe umane știu că cei doi poli ai unui magnet fizic manifestă două feluri de energie subtilă ce sunt pure și care se află la dispoziția noastră oricând, cu condiția să facem o astfel de alegere eminamente benefică, înțeleaptă.

Avem foarte multe avantaje atunci când decidem să utilizăm într-o manieră inteligentă o pereche de magneți fizici ce declanșează procese de rezonanță ocultă® minunate, binefăcătoare, în universul nostru lăuntric, în aura noastră, dar și, inclusiv, la nivelul trupului. Ceea ce ne oprește, însă, să devenim și să rămânem un adept al magnetismului ce utilizează într-o manieră inteligentă magneți fizici suficient de puternici este fie ignoranța, fie prostia crasă, fie lenea în care ne complacem, fie superficialitatea, fie îndoielile demoniace, care ne fac să spunem: „Este prea frumos ca toate acestea să fie adevărate și în mod plurivalent binefăcătoare.
 
Din Cuprins:
 
Capitolul 1
O pasionantă introducere

Capitolul 2
Un scurt istoric al magneților fizici

Capitolul 3
Secretul fundamental al
magnetismului fizic

Capitolul 4
Energia uimitoare, enigmatică,
a vidului

Capitolul 5
Magneții fizici sunt
nişte sui generis fractali

Capitolul 6
Diferite tipuri de magneți fizici

Capitolul 7
Tainele uluitoare ale
magnetismului uman

Capitolul 8
Surprinzătorul magnetism al lumii vii

Capitolul 9
Magnetismul, magneții fizici,
sănătatea noastră şi starea
excelentă de bine

Capitolul 10
Tainele magnetismului şi alimentația

Capitolul 11
Tainele magnetismului şi
reflexoterapia

Capitolul 12
Acupunctura şi magneții fizici
...
...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0294 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.