Lumina vie

Lumina vie
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 302

DESCRIERE

Lumina vie - Pavel Corut
 
... acest volum cuprinde mai multe ipoteze despre Univers, Divinitati, originea speciilor, relatiile dintre lumile universale si viata de dupa moarte. Nu am pretentia ca voi clarifica integral toate problemele puse în discutie, deoarece acest lucru este peste puterile unui ter- ran. Dupa cum o furnica nu poate defini sistemul nostru solar, datorita lipsei de informatii, tot asa si noi, terranii, nu putem defini integral Universul si Divinitatile, deoarece cunoastem putine informatii adevarate despre acesti Mari Creatori.
 
Sunt adeptul ipotezei ca Universul este necreat, indestructibil, infinit în spatiu si etern în timp. El se afla într-o continua miscare si transformare, cu distrugeri si renasteri zonale, dar nu se va autodistruge integral niciodata, cum nu s-a autodistrus nici pâna acum.
 
De pe aceasta pozitie, cred ca big-bang-ul a fost un fenomen local, produs în zona noastra de observare, într-un spatiu universal preexistent, în urma cu circa 13, 8 miliarde de ani terestri. Nu putem extrapola acest fenomen, big- bang-ul, pentru a defini întregul Univers, deoarece nu avem informatii sigure în acest sens.
 
Am folosit expresia ani terestri pentru a sublinia faptul ca timpul universal nu exista fizic, ci este o conventie de masurare a duratei si succesiunii evenimentelor...
 
CUPRINS:
 
Prolog    
O lume stranie     
Viata terrana e în pericol
Razboiul nevazut     
Destinul omenirii terrane     
Abisul deznadejdii         
Sub Soarele sudului     
Creierul perfect         
Urmele strabunilor supercivilizati
Lumina Vie
în loc de epilog
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.