Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns?

Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns?
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-44-1182-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 224

DESCRIERE

Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? - Zig Ziglar
 
Însă, în ciuda impactului extraordinar pe care l-a avut asupra celorlalți, Zig a înțeles că obținerea succesului reprezintă numai una dintre încercările vieții. El a descoperit că atât succesul  financiar,  cât  și  succesul  în  carieră  sunt  deseori  trecătoare. De multe ori, oamenii rămân cu un gust amar, fiindcă,  deși  reușesc  să  își  îndeplinească  obiectivele  și  să  dețină multe lucruri din categoria celor care pot fi cumpărate, ei descoperă că le lipsesc elementele cruciale pentru o viață fericită, care nu pot fi cumpărate. Merită să investim timp și efort în căutarea succesului, însă avem nevoie de mai mult decât atât dacă vrem să rămânem în vârf. După ce obținem succesul, trebuie să facem trecerea de la succes la însemnătate. Lumea văzută de sus ilustrează un capitol fascinant din călătoria personală a lui Zig de a se descoperi pe sine.
 
Zig împărtășește cu cititorii propriile revelații cu privire la aspectele definitorii ale unei vieți cu adevărat valoroase. In-spirându-se din cariera sa de mai bine de patruzeci de ani în domeniul seminarelor cu temă motivațională, Zig identifică și ilustrează cu mare pricepere calitățile unei vieți ideale, fiindcă majoritatea oamenilor își doresc cam aceleași lucruri: fericire,  sănătate,  o  oarecare  securitate  financiară,  prieteni  buni,  liniște  sufletească,  o  familie  fericită,  siguranța  zilei  de mâine, o bază spirituală solidă și, mai ales, speranță.
 
Pe măsură ce Zig aprofundează beneficiile unei vieți trăite sub semnul valorilor morale, al tăriei de caracter, al sincerității, al integrității și empatiei, vei învăța și tu cum să fii mai împăcat cu tine însuți și să-ți dezvolți aptitudinile și talentul pentru a obține rezultate maxime și pentru a înțelege care este cu adevărat sensul existenței tale pe pământ. Lumea  văzută  de  sus  te  va  convinge  să  faci  tot  ce-ți  stă  în  putință pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta și te va convinge să-ți descoperi aptitudinile pe care le deții și pe care să le dezvolți. Ai puterea de a realiza toate aceste obiective!

CUPRINS:
 
Introducere   
CAPITOLUL 1. O viață încununată de succes  
CAPITOLUL 2. Echilibrul e cel mai important  
CAPITOLUL 3. De la succes la valoare  
CAPITOLUL 4. Cum să clădești relații valoroase
CAPITOLUL 5. Libertatea de a câștiga   
CAPITOLUL 6. Construiește-ți visurile   
CAPITOLUL 7. Imaginație și motivație  
CAPITOLUL 8. Misiunea ta în viață
CAPITOLUL 9. Valoare și spiritualitate
CAPITOLUL 10. Obiective importante și echilibrate   
CAPITOLUL 11. Ce să facem ca să ajungem în vârf  

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0538 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.