Lumea noastră sau... lumea LOR? OZN-uri fotografiate pe cerul României

Lumea noastră sau... lumea LOR? OZN-uri fotografiate pe cerul României
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94646-8-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 300

DESCRIERE

Lumea noastră sau... lumea LOR? OZN-uri fotografiate pe cerul României - Iuri Floroiu
 
„Lucrarea de față, scrisă de Iuri Floroiu, este cea mai nouă contribuție la studiul mult controversatului fenomen OZN a unui cercetător român pasionat și dedicat cercetării fenomenelor aeriene neidentificate... Obiectiv și onest, autorul prezintă un punct de vedere personal și original, făcând cartea deosebit de atractivă. Jurnalist cu experiența „terenului” în spate, le propune cititorilor interpretări interesante și originale. Nefiind nicio clipă dogmatic, creează scenarii pe care timpul rămâne să le verifice și, totodată, să le și valorifice. Lucrarea se prezintă ca o experiență iscoditoare proprie și o provocare la un duel al minții pentru cititori. O realizare incitantă și unică.” Gen. Bg. (rez.) dr. EMIL STRĂINU
 
Pasionat de fotografie. Martor la apariţii şi manifestări stranii, a pătruns în lumea fascinantă a ştiinţelor de frontieră, încercând să descifreze ce se află dincolo de limitele cunoscute ale organelor de simţ şi ale cunoaşterii ştiinţifice oficiale. Pentru câţiva ani, redactor şi apoi redactor-şef al unei reviste dedicate descifrării enigmelor lumii în care trăim, Lumea Misterelor. Membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei „Rădăcinile Neamului Românesc”, al cărei scop este conştientizarea străvechilor rădăcini de neam, redeşteptarea sacrelor şi fireştilor noţiuni de patriotism, libertate, demnitate, onoare şi familie şi promovarea valorilor unice pe care ţara noastră le-a dăruit şi le dăruieşte umanităţii. Îndrăgostit de România, a realizat integral filme documentare despre istoria, cultura şi frumuseţea inegalabilă a ţării mamă, unele premiate la festivaluri internaționale de gen. Invitat în zeci de emisiuni de televiziune ale unor posturi centrale şi locale, unde a abordat subiecte diverse: creşterea performanţei umane prin educarea capacităţilor extrasenzoriale, fenomene paranormale, locurile cu încărcătură spirituală din România, teoria conspiraţiei etc.
 
CUPRINS:
 
Prefata. O carte eveniment
Dreptul de a şti
Mesaj din spaţiu
Agonia viitorului
Frică, ridiculizare, manipulare, dezinformare, muşamalizare
Cui aparţine Luna?
întrebări despre... necunoscut
„Ferestre" în cer
Lumini zburătoare inteligente
Lumea noastră este şi lumea lor
Ei defilează şi pe cerul României
OZN-uri fotografiate pe cerul României - material grafic
„Zeii" se apără de noi, oamenii?
Lumi paralele?
Obstacole pe cărările cunoaşterii?
Meandrele timpului
Românii au dăruit aripi omenirii!
Sfârşit sau un alt început?
Bibliografie
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0259 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.