Lucruri pe care le ținem ascunse

Lucruri pe care le ținem ascunse
Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-40-2050-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 704

DESCRIERE

Lucruri pe care le ținem ascunse - Lucy Score
 
Al doilea volum din seria Knockemout
 
Băieții buni se îndrăgostesc de fete rele
 
Nash Morgan a fost cunoscut dintotdeauna pentru zâmbetul său și gesturile prietenoase față de toată lumea. Însă acum se reface după ce a încasat două gloanțe și farmecul lui sudist este eclipsat de atacuri de panică și de coșmaruri. Simte că a devenit doar umbra celui care a fost cândva. Dar nu e dispus să lase pe cineva să-i descopere slăbiciunea. Numai că noua sa vecină, Lina, inteligentă și sexy, îi observă frământările. Ca regulă generală, Lina nu agreează contactul fizic dacă inițiativa nu-i aparține. Totuși, dintr-un motiv inexplicabil, atingerea lui Nash este altfel. Lucru pe care-l simte și el. Conexiunea fizică dintre ei este incitantă, copleșindu-l pe el și făcând-o pe ea să se întrebe dacă merită riscul de a continua.

Din păcate, Lina are propriile secrete și, dacă Nash descoperă adevăratul motiv al venirii ei în oraș, nu o va ierta niciodată. În plus, ea nu se implică în relații. O aventură toridă cu un polițist local? Da, categoric. O relație cu un bărbat care așteaptă de la ea stabilitate? Niciodată. După ce obține ceea ce vrea, Lina nu intenționează să mai rămână prin preajmă. Însă Knockemout are vraja lui aparte. Și odată ce Nash decide s-o cucerească pe Lina, nimic nu-l descurajează… chiar dacă pentru asta trebuie să se confrunte cu pericolul care era cât pe ce să-l ucidă.

„Amuzantă, pasională, extraordinar de dramatică, incredibil de romantică și încărcată de emoții. Am terminat epilogul cu lacrimi în ochi, apoi am plâns din nou cât am citit epilogul bonus.“ – Cressida McLaughlin
 
Lucy Score este o autoare de bestsellere USA Today, Wall Street Journal și #1 Amazon. Specialitatea ei sunt idilele care se desfășoară în mici orașe de provincie și adoră ca poveștile pe care le creează să aibă un final fericit.
Cărțile sale au fost traduse în mai multe limbi, făcându-i pe cititorii de pretutindeni să râdă, să se emoționeze și să suspine.

Lucy locuiește în Pennsylvania cu zdrobitor de arătosul ei soț și pisica lor obraznică. În timpul liber, îi place să doarmă, să mănânce și să citească romane de dragoste scrise de alții. La Editura Trei, de aceeași autoare, a apărut Lucruri peste care nu putem trece (primul volum din seria Knockemout).
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0270 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.