Lucrul cu sine. Etapele esentiale - Serghei Nikolaevici Lazarev

Lucrul cu sine. Etapele esentiale - Serghei Nikolaevici Lazarev
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-86-6052-022-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 90

DESCRIERE

Lucrul cu sine. Etapele esentiale - Serghei Nikolaevici Lazarev
 
In aceasta carte Lazarev vorbeste despre modul în care este necesar să lucreze cu sine un om care vrea să se schimbe – să-și îmbunătățească sănătatea, destinul și să fie fericit cu adevărat. Dar, practica demonstrează că mulți oameni, după ce au citit cărțile și au audiat lecțiile, nu reușesc să-și contureze o idee foarte clară despre ce au de făcut și înțeleg greșit anumite aspecte esențiale în lucrul cu sine.
 
Seria de cărți, grupată sub numele „Lucrul cu sine”, conform intenției autorului, este menită să ajute cititorii să-și creeze o abordare sistematică, mai clară, a lucrului cu sine, să ofere o schemă detaliată și o succesiune a etapelor lucrului cu trecutul, prezentul și viitorul. Analiza făcută de autor, pe baza unei cantități mari de materiale faptice – scrisori și adresări din partea cititorilor – va ajuta la o înțelegere mai profundă a subiectului.
 
Informațiile din prima carte a seriei „Lucrul cu sine” constituie o bază pentru înțelegerea esenței și algoritmului întregului efort al oricărui om legat de propria schimbare. Acestea elucidează cel mai important element pe care trebuie să-l înțeleagă fiecare om care începe să lucreze cu sine: conștientizarea scopului și direcției principale a acestui lucru cu sine, în caz contrar, niciun efort nu va da rezultatele așteptate. În lipsa unei depline clarificări a acestor informații fundamentale, lucrul cu sine nu va fi eficient.
 
Cartea va fi utilă în lucrul cu sine atât pentru începători, cât și pentru cititorii cu mulți ani de experiență în schimbarea de sine.

Serghei Nikolaevici este autorul a numeroase cărți cu privire la calea spirituală și dezvoltarea omului (seria de cărți „Diagnosticarea karmei,”, „Omul viitorului” și „Experiența supraviețuirii”). Cărțile lui Serghei Nikolaevici s-au vândut, în Rusia și Europa, într-un tiraj total de peste 15 milioane de exemplare.
 
El cercetează, deja de mulți ani, relația reciprocă dintre starea sufletului unui om și destinul lui. În cărțile sale, S. N. Lazarev vorbește despre modul în care faptele noastre se reflectă asupra sănătății, asupra propriului viitor și cel al copiilor noștri.
 
Cărțile, cursurile online și practicile lui S. N. Lazarev redau o experiență de mai mult de 30 de ani de cercetări referitoare la sinteza științei cu religia, la unificarea informației esențiale care formează un sistem universal de cunoștințe.
 
CUPRINS:

CAPITOLUL 1
DE LA DIAGNOSTICAREA KARMEI
LA UN SISTEM DE AUTODEZVOLTARE

CAPITOLUL 2
NIVELURILE ÎNȚELEGERII

CAPITOLUL 3
ETAPA ESENŢIALĂ A LUCRULUI CU SINE
 
CAPITOLUL 4
ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU SE IA CU NĂVALA

CAPITOLUL 5
SCRISORI

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0421 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.