Liderul haitei

Liderul haitei
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786060063261
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144

DESCRIERE

Liderul haitei - Tudor-Tim Ionescu
 
... câinii sunt fiinţe sociale. Trăind în grupuri, ei au nevoie de reguli pentru a se înţelege unul cu celălalt şi pentru a trăi împreună. Pentru a supravieţui, orice grup are nevoie de un lider respectat. Familiile au părinţi, oraşele au primari, companiile au manageri, haitele de lupi au lideri alfa, iar câinele tău te are pe tine.
 
Lucrând ani întregi cu câinii, am înţeles că, dacă devii liderul câinelui tău, te dezvoltă şi te ajută în relaţiile cu ceilalţi, oferindu-ţi instrumentele necesare pentru a-ţi dezvolta abilităţile de lider. Astfel, am extras şapte strategii pe care le-am învăţat din dresaj şi pe care le-am sintetizat în această carte, strategii care îţi vor permite să devii un lider nu doar pentru câinele tău, ci şi în societate. A fi un lider este o stare de spirit, o atitudine. Nu are nicio legătură cu vârsta, sexul, puterea fizică sau experienţele trecute.
 
Un lider bun este inteligent, are încredere în el, e motivat, dă dovadă de compasiune, e corect şi ferm faţă de cei care au ales să-l urmeze şi pe care îi ajută să progreseze. Această carte îşi propune să te ajute să progresezi, să îţi dezvolţi abilităţile şi să devii un adevărat lider. Fiecare capitol începe cu un exerciţiu din dresajul câinilor, care te va ajuta să înţelegi cum îţi poţi îmbunătăţi abilităţile de lider. Dacă ai un câine, te încurajez să aplici aceste tehnici şi să observi beneficiile lor directe...
 
CUPRINS:
Testimonial    
Introducere                        
Capitolul 1: Un lider setează    
Capitolul 2: Un lider este corect, ferm, constant § respectuos
Capitolul 3: Un lider gestionează timpul foarte bine 
Capitolul 4: Un lider comunică excelent
Capitolul 5: Un lider are atitudine    
Capitolul 6: Un lider respectă şi crede cu onestitate
Capitolul 7: Un lider atrage şi păstrează atenţia   
Capitolul 8: Un lider face întotdeauna progrese 
Capitolul 9: Un lider este neconvenţional    
Capitolul 10: în loc de concluzii: Un lider oferă    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0446 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.